14.04.2022
Un gest impresionant! Prezentatorii ucraineni Katya Osadchaya si Iurii Gorbunov isi doresc sa adopte un copil al carui parinti au murit in timpul razboiului din Ucraina: „Totul va fi pe umerii nostri”

Prezentatorul TV ucrainean, Iuri Gorbunov si sotia sa, Katya Osadchaya a vorbit despre planurile sale dupa ce Ucraina va castiga acest razboi.

De mai bine de o luna in Ucraina este razboi. Toata lumea acum lupta. Multi artisti au mers si ei pe front pentru a-si apara tara. Inca din prima zi de razboi, Iuri Gorbunov si sotia lui, Katya Osadchaya au vorbit despre tot ce se intampla in Ucraina. In plus, prezentatoarea TV a creat o pagina, care are scopul de a ajuta oamenii sa ii gaseasca pe cei pierduti in razboi. 

Cuplul celebru nu are nicio indoiala: „Ucraina va castiga cu siguranta”.Iuri Gorbunov intelege ca dupa victorie, ucrainenii vor trebuie sa reconstruiasca tara practic de la zero. De asemenea, cei doi se gandesc si la soarta copiilor care si-au pierdut parintii din cauza razboiului. Iuri a mentionat ca ucrainenii vor trebui sa adopte acesti copii, caci ei vor avea nevoie de o casa, de iubire si de o familie. Cuplul nu exclude ca si ei vor adopta un copil, sau chiar mai multi. 

Bloggerita Maria Pogrebniak a dat frau liber unei noi metode de protest impotriva Chanel! Ce gest a facut sotia fotbalistului Pavel Pogrebniak - FOTO

„Asta va fi pe umerii ucrainenilor. Si noi ne gandim la acest pas”, a spus prezentatorul TV. 

De asemenea, Iuri a spus ca baiatul lui Ivan, in varsta de cinci ani, nu intelege ce se intampla acum in Ucraina.

„Noi am incercat sa ii explicam ca asta nu este pentru mult timp si ca totul va fi bine. Din fericire, el la ai sai cinci ani nu a jucat niciodata in impuscaturi, cu pistolete si alte arme. Noi nu avem arme printre jucarii. Si el niciodata nu a fost interesat de aceste jucarii. Chiar si cand am mers la mare, eu ii propuneam sa ii cumpar un pistolet cu apa, insa el nu a dorit. Acum, cand priveste televizorul el imi spune: „Tata, ce se intampla? Cine a facut asta?”. Noi ii spunem ca asta a facut un barbat rau care, speram ca nu va mai fi si cand el va pleca va fi pace in toata lumea”. 

„Tati, suntem atacati?” Sportivul Sergiy Sydorchuk, moment emotionant alaturi de fiica sa cea mare in prima zi de razboi: „A fost cea mai urata zi din viata mea”

Katya Osadchaya si Iuri Gorbunov au doi copii - Ivan si Daniil. De asemenea, prezentatorul are un fiu mai mare, din prima casatorie - Ilia, care are acum 19 ani. 

Articole din aceeasi categorie