14.04.2022
Pana la lacrimi! „Fata asta cu siguranta nu avea de gand sa atace pe nimeni”: Maxim Galkin a publicat un filmulet emotionant cu un copil de cinci ani care a reusit sa supravetuiasca ca prin minune din Mariupol - VIDEO

Cunoscutul umorist rus Maxim Galkin a impartasit povestea emotionanta a unei fetite de cinci ani si a mamei sale care au reusit sa se salveze din Mariupol. Cele doua au putut in mod miraculos sa iasa din oras si sa ramana in viata. 

In ultima sa postare de pe Instagram, Maxim Galkin a distribuit povestea emotionanta a unei mame care a  reusit impreuna cu fetita sa sa scape din „orasul teroarei”, care candva era cel mai apropiat si drag loc lor. 

„ Am plecat de la Mariupol. Aveam un pachet rupt, am vrut sa-l schimbam. Am gasit o priza pe jos langa casa. Mama nu se uita atunci la mine si am calcat-o din greseala. Si apoi a facut Ba-bah!  Mama m-a luat in brate si ne-am ascuns langa un tufis. Era sange peste tot, am fost ranita apoi operata.”, a spus Kira, in varsta de 5 ani. 

Tatiana Heghea este insarcinata! Filmuletul prin care si-a anuntat fanii iti lasa „pielea de gaina”: „A 3-a experienta de sarcina e categoric despre curaj, despre asumare, despre responsabilitate....” - VIDEO

„Copiii nu ar trebui sa traiasca asa. Copiii nu ar trebui sa spuna astfel de povesti, ei trebuie sa creada in bine. Aceasta fata ucraineana cu siguranta nu a intentionat sa atace pe nimeni…  ”, a scris Galkin in descrierea publicatiei video. 

In sectiunea comentariilor, internautii ii multumesc lui Galkin pentru ca nu i-a fost frica sa vorbeasca despre razboiul din Ucraina si este un exemplu pentru alte celebritati din Rusia.

Prezentatoarea TV Anna Panova a ramas fara locuinta in urma atacurilor rusesti! Ce spune acum femeia: „Am prins radacini aici, sper ca vom putea reconstrui totul...” - FOTO

Sursa VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie