14.04.2022
A vorbit din nou despre razboiul din Ucraina! Cher s-a adresat comunitatii mondiale: „ Rusia o sa ajunga mai departe, adica in Europa”

Populara cantareata americana Cher si-a aratat inca o data sprijinul fata de Ucraina. Ea a apelat la comunitatea mondiala cu cererea de a inarma Ucraina.

Vedeta continua sa solicite Occidentului si comunitatii mondiale sa sprijine mai activ Ucraina. In noua sa postare publicata pe Twitter, ea a avertizat ca lumea ar putea regreta ca nu a inarmat Ucraina, deoarece Rusia ar putea ataca si Europa mai tarziu.

„ Ucraina este a doua tara ca marime din Europa. Se invecineaza cu sapte tari, iar acesta este singurul lucru care separa agresiunea rusa de Europa. Daca nu inarmam Ucraina cu tancuri si alte arme, vom regreta, pentru ca Rusia o sa ajunga mai departe, adica in Europa. Ea va incerca sa o distruga.”, a scris Cher pe Twitter.

Tatiana Heghea este insarcinata! Filmuletul prin care si-a anuntat fanii iti lasa „pielea de gaina”: „A 3-a experienta de sarcina e categoric despre curaj, despre asumare, despre responsabilitate....” - VIDEO

Multi internauti au fost de acord cu parerea interpretei Cher, astfel postarea a adunat aproape 50 de mii de aprecieri.

Cher este o cantareata, actrita, compozitoare, autoare, producatoare de filme si designer de moda de origine armeana. Printre realizarile sale in muzica, film si televiziune se numara un premiu Oscar, un premiu Grammy, un premiu Emmy si trei Globuri de Aur, printre altele.

Un gest impresionant! Prezentatorii ucraineni Katya Osadchaya si Iurii Gorbunov isi doresc sa adopte un copil al carui parinti au murit in timpul razboiului din Ucraina: „Totul va fi pe umerii nostri”

Articole din aceeasi categorie