23.01.2023
„Totul abia incepe!” Intr-o atmosfera relaxanta, cu jazz si vin select, acordeonistul Misha Grossu a reusit sa transmita publicului prin muzica sa cele mai frumoase emotii - VIDEO

Intr-o atmosfera relaxanta de jazz, muzicianul Misha Grossu i-a adunat pe prietenii sai la un eveniment de suflet cu genericul „Totul abia incepe”. Cine dintre artisti a fost prezent acolo, dar si cum a fost atmosfera, vezi in reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

Oameni de arta, jazz si vin de calitate. Misha Grossu le-a dat o intalnire de suflet colegilor de scena, dar si celor dragi. Entuziasmat, muzicianul ne-a marturisit ce l-a inspirat sa organizeze un asemenea eveniment.

„Ideea a venit din primavara anului 2022, cand am fost la Paris. Am cunoscut un muzician foarte legendar, as spune eu, un pianist si dupa ce am facut o colaborare cu el, imprimari in studio am mers la el acasa si el ne povestea ca sotia lui fiind muzician la fel adunau in tinerete oameni calitativi sa-i zic asa, oameni de arta, muzicieni poeti scriitori, si faceau serile asa le petreceau inspirandu-se unul de la altul cu un pahar de vin cu chestii de genul acesta care asa te relexeaza cumva si iti vine creativitatea”, Misha Grossu, acordeonist. 

„Soarta ne-a unit!” El din Kyrghistan, ea din Gibraltar. De ce interpretii Amircik si Kerria s-au intalnit la Chisinau - VIDEO

Gazda evenimentului a fost femeia de afaceri, Stela Moldovanu. Inspiratie si prietenie – despre asta ne vorbeste genericul „Totul abia incepe”.

„Este un inceput pentru acest an ca sa ne setam intentia sa avem un an bun, un an plin de bucurii si de relatii frumoase cu cei din jur. Sunt absolut sigura ca va fi placut pentru toata lumea, sa-si aminteasca de aceasta seara in care toata lumea s-a simtit bine si a fost ceva de care pur si simplu sa te bucuri, asta a fost intentia sa ne bucuram impreuna, sa avem un an frumos”, Stela Moldovanu, femeie de afaceri. 

Ronin Terente a recunoscut ca adesea ii apar ganduri de a parasi Moldova, insa ceva il motiveaza sa nu o faca: „Aici eu nu fac multi bani, dar ma simt bine din punct de vedere emotional” - VIDEO

Alaturi de Misha a fost sotia lui, care ne-a marturisit ca muzicianul este acelasi ca si pe scena.

„Misha acasa este exact asa cum il stiti si pe scena. Este aceeasi persoana sincera, deschisa, modesta, care traieste din ceea ce simte si nimic mai mult. Deci, nu as zice ca exista o diferenta intre Misha Grossu muzicianul si Misha Grosu sotul meu care este acasa”, Violeta Grossu, sotia lui Misha Grossu. 

La eveniment nu au lipsit colegii de breasla a muzicianului.

„In primul rand este un muzician de exceptie, este un coleg de breasla ca amandoi activam in Filarmonica Nationala. El face parte din renumitul colectiv Concertino cu care am avut foarte multe colaborari si plecari peste hotare la diferite concerte. Este o persoana unica din echipa aceea care incearca sa faca ceva mai mult de tot ce tine de programul artistic”, Constantin Moscovici, naist si compozitor. 

„O altfel de piesa”! Dara a lansat o noua melodie - „Melancolia”: vezi cat de bine suna aceasta - VIDEO

„Misha este un artist care il urmaresc, il vad, il accept. Mai mult decat atat, chiar il iubesc, pentru ca mie in special asta imi place jazzul, imi place de mult timp, de cand eram inca student”, Arcadie Barbarosie, analist politic. 

Articole din aceeasi categorie