21.01.2023
„O altfel de piesa”! Dara a lansat o noua melodie - „Melancolia”: vezi cat de bine suna aceasta - VIDEO

Nicoleta Darabana, cunoscuta si ca Dara, a publicat acum o zi pe canalul sau de Youtube o noua melodie de pe albumul „Ruleta”, care se numeste „Melancolia”.

In descrierea videoclipului de pe Youtube, artista a recunoscut ca a lucrat 4 ani pentru noul sau album.

„Am lansat piesa „Unde, Unde”, care e parte a albumului Ruleta. In ultimii 4 ani am muncit sa creez acest album muzical. Fiecare cuvant, fiecare nota este din suflet, pentru suflete. Primul meu album cu muzica in romana, aici pentru voi.”, a mentionat artista in descierea videoclipului.

Dupa o pauza lunga, Emily Istrati revine cu noi forte in showbiz! Interpreta a lansat un nou single, alaturi de un videoclip oficial - FOTO/VIDEO

De asemenea, intr-o postare publicata recent pe pagina sa de Instagram, ea a mai adaugat: 

„Melancolia nu este un sentiment urat. Nu exista sentimente, emotii pozitive sau negative. Fiecare vine sa ne invete ceva, sa ne faca viata, sufletul mai complex, mai viu. E doar alegerea noastra, care parte a paharului vrem sa o cunoastem. Aceasta piesa a fost creata datorita unui om care m-a inspirat. In acea seara minunata ea mi-a fost muza. @jo.ioanaa - tu stii, iti multumesc. Paul, multumesc pentru ca totusi ai luat chitara, dupa sesiunea aia lunga, obositoare si am inganat impreuna refrenul. E o altfel de piesa, alt vibe”, a scris Dara. 

Sarbatoare in familia Doinei Danielean! Fiul ei si-a sarbatorit ziua de nastere. Vezi ce a publicat jurnalista pe retelele sociale: „Ii multumesc lui Dumnezeu pentru tine” - FOTO/VIDEO

Textul pentru piesa „Melancolia” a fost scris de Dara, impreuna cu Dorian Micu. Muzica a fost compusa de Dara, Ioana Anuta, Paul Iorga, Dorian Micu. 

Dara este o cantareata de muzica pop din Republica Moldova. A devenit cunoscuta dupa participarea in finala preselectiei nationale din Republica Moldova pentru Eurovision 2012, cand a interpretat piesa „Open Your Eyes”, ocupand locul 3.

Articole din aceeasi categorie