26.07.2024
TOP 7 video-uri marca O Seară Perfectă care au reușit să adune milioane de vizualizări - VIDEO

Seară de seară, Anișoara Loghin și cele 3 reporterițe energice: Iulia Deliu, Mădălina Sorocovschi și Mihaela Verdeș au grijă să facă cea mai bună echipă și să-ți ofere seri perfecte.

Se pare că scopul este atins cum nu se poate mai bine, astfel încât reportajele sau interviurile sunt pe plac atât telespectatorilor, cât și celor care urmăresc online emisiunea de pe pagina oficială de Facebook.

Ei sunt moldovenii care au ajuns în Cartea Recordurilor Guinness. Cum au reușit acest lucru - FOTO/VIDEO

Am analizat cu mare atenție impactul pe care-l au materialele O Seară Perfectă asupra publicului, iar astăzi, îți propunem TOP 7 video-uri din anul 2024 care au adunat numere record de vizualizări pe Facebook.

Cum a reacționat Iuliana Maranciuc atunci când a aflat că va fi prezentatoare? Ce își amintește: „Când am intrat în direct, am înțeles că...” - VIDEO

7. Un video care a strâns 311.744 de vizualizări a fost reportajul cu întâlnirea emoționantă a Iuliei Deliu cu sora mai mică, după un deceniu de despărțire.

6. Piesa interpretului Vasile Hariton, intitulată „Dragă frațioare”  a acumulat 419 mii de vizualizări.

5. 422 de mii de vizualizări are secvența video în care Nora Gâlca a recitat o poezie.

5. Vizionat de 425 de mii de oameni a fost și reportajul despre Mihai Şalaru, cel care stă în spatele multor spoturi publicitare și are meseria de voice over.

4. Pe locul 4 în clasament este piesa Stai omule și m-ascultă”a interpretului Oleg Spînu care a strâns 534 de mii de vizualizări.

3. Fiind invitat în 2024 în platoul emisiunii O Seară Perfectă, Emilian Crețu a dezvăluit dacă s-au împăcat sau nu Renato Usatîi și Nina Crețu. Interauții au fost curioși să afle adevărul și astfel, secvența video a strâns 548 de mii de vizualizări.

2. Reportajul cu primele imagini de la filmările videoclipului pentru piesa„Dă-mă mamă după Iura”  de Magnat și Feoctist a strâns peste 800 de mii de vizualizări.

1.Campion absolut al vizulizărilor în topul nostru a devenit Oleg Spînu care a dezvăluit în studio la O Seară Perfectă care a fost sfatul pe care l-a primit de la Andra. Video-ul a acumulat peste 1 milion de vizualizări.

Moldova rurală! 12 pensiuni unde poți să te odihnești alături de cei dragi, departe de agitația orașului - FOTO

Articole din aceeasi categorie