26.07.2024
Cum a reacționat Iuliana Maranciuc atunci când a aflat că va fi prezentatoare? Ce își amintește: „Când am intrat în direct, am înțeles că...” - VIDEO

Prezentatoarea știrilor ProTV, Iuliana Maranciuc, în cadrul emisiunii „Gusturile se Discută” a povestit faptul că a simțit cu adevărat responsabilitatea meseriei, doar atunci când a intrat pentru prima dată în direct în calitate de prezentatoare.

Iuliana Maranciuc a recunoscut în cadrul emisiunii „Gusturile se Discută” cum a primit vestea că urmează să fie prezentatoare TV: „Eu n-am crezut inițial, am spus că este doar o încercare. Credeam că încearcă conducerea să vadă dacă sar în sus de bucurie sau nu, dacă am rușine. Am zis: „Bine, vedem dacă sunt pregătită sau nu”. Atunci când am intrat în direct, am înțeles că e pe bune”.

Moldova rurală! 12 pensiuni unde poți să te odihnești alături de cei dragi, departe de agitația orașului - FOTO

„Nu m-am bucurat pentru că este o reponsabilitate, toți stau cu ochii pe tine și așteaptă să faci gafa, după asta să scrie postări și să apari pe TikTok”, a adăugat prezentatoarea. 

Iuliana a mărturisit că în prima perioada a fost mai dificil să treacă peste momentele când făcea gafe sau bâlbe. Acum, însă, este mult mai ușor: „La început era mai dificil cu fiecare bâlbă. Nu zic că de la început doar le făceam, dar atunci era mai complicat să treci peste ele, te emoționai, îți dai seama că nu e bine, dar acum trecem mai simplu”.

Ei sunt moldovenii care au ajuns în Cartea Recordurilor Guinness. Cum au reușit acest lucru - FOTO/VIDEO

Iuliana Maranciuc este prezentatoarea știrilor Pro TV de la ora 13:00. Când era mică, aceasta își dorea să devină medic chirurg sau medic veterinar.

SURSĂ FOTO: Instagram/ iuliana_maranciuc

Articole din aceeasi categorie