21.09.2022
Tom Hardy, aproape de nerecunoscut cu noul look. Actorul a castigat inca o medalie de aur, la un nou campionat de arte martiale - FOTO

Tom Hardy, starul din Venom, The Dark Knight Rises, Inception si Mad Max: Fury Road, a dovedit ca poate impresiona cu abilitatile sale de lupta nu doar pe ecrane, ci si in viata reala.

Tom Hardy a castigat medalia de aur la un nou campionat de arte martiale, dupa ce a aranjat in secret sa lupte in sala de sport si si-a pus la pamant adversarii locali, noteaza Deadline.

Participantilor la competitie nu le-a venit sa-si creada ochilor cand actorul Tom Hardy a intrat pe ring, in weekend. El a participat la Brazilian Jiu-Jitsu Open Championship 2022, desfasurat la Oakgrove School, in Marea Britanie.

Ana de Armas a mers la mormantul lui Marilyn Monroe inainte de a accepta sa joace in „Blonde”: „Am simtit o responsabilitate uriasa!”

Unul dintre adversarii sai a recunoscut ca a ramas blocat cand a vazut cu cine se va lupta. Potrivit site-ului The Direct, Hardy i-a spus: „Uita ca sunt eu si fa ceea ce ai face in mod normal.”

Interpreta Grimes a publicat o fotografie rara cu fiica sa si a lui Elon Musk. Vezi cat de mult a crescut Y - FOTO

Nu doar ca Hardy a concurat, dar a castigat si primul loc in divizia sa (MALE GI / BLUE / MASTER 3 (41+)), care il plaseaza la o centura albastra de nivel inalt, cea neagra fiind cea mai valoroasa.

Purtatorul de cuvant al organizatorilor Ultimate Martial Arts Championships a declarat ulterior:

„Toata lumea si-a dat seama apoi ca e Tom, dar el a fost foarte modest si fericit sa se fotografieze la final cu toata lumea... A fost o adevarata placere sa-l avem concurent la evenimentul nostru.”

Povestea hainelor purtate de Regina Elisabeta a II-a. Ce se intampla cu tinutele suveranei

Luna trecuta, Tom Hardy a participat la turneul de jiu-jitsu brazilian REORG Open din Marea Britanie si a plecat acasa cu doua medalii de aur, potrivit Just Jared.

Articole din aceeasi categorie