21.09.2022
Ana de Armas a mers la mormantul lui Marilyn Monroe inainte de a accepta sa joace in „Blonde”: „Am simtit o responsabilitate uriasa!”

Ana de Armas, actrita in varsta de 34 de ani, continua sirul dezvaluirilor despre filmul „Blonde”, in cadrul caruia ii da viata regretatei Marilyn Monroe.

La scurt timp dupa ce a dezvaluit ca a simtit prezenta actritei pe platourile de filmare, acum, Ana de Armas a dezvaluit ca a mers la mormantul regretatei actrite pentru a-i cere permisiunea de a accepta acest rol.

In cadrul unui interviu publicat de curand, actrita a marturisit ca a mers la mormantul actritei pentru a-i cere permisiunea de a juca acest rol.

Vedeta TikTok-ului, Dina Saeva a raspuns la cea mai populara intrebare a urmaritorilor sai. Vedeta a recunoscut daca se afla in prezent intr-o relatie: „Este o experienta noua pentru mine”

„Am primit o felicitare mare si toti cei din echipa i-au scris un mesaj. Apoi am mers la cimitir si i-am pus-o pe mormant. Intr-un fel, i-am cerut permisiunea de a juca in acest film.”, a declarat actrita intr-un interviu pentru AnOther, ce a fost publicat de curand.

„Toata lumea a simtit o responsabilitate mare si am fost constienti de latura povestii pe care urma sa o spunem – povestea lui Norma Jeane, persoana din spatele acestui personaj, Marilyn Monroe. Cine era ea cu adevarat?”, a mai spus Ana de Armas, potrivit Page Six.

Monroe, pe numele ei Norma Jeane Mortenson, a fost inmormantata la Pierce Brothers Westwood Village Memorial Park Cemetery dupa ce si-a pierdut viata in 1962, in urma unei supradoze.

Serghei Burunov a fost internat de urgenta la spital. Actorul rus are COVID-19

Pelicula are la baza cel mai bine vandut roman al lui Joyce Carol Oates si va fi interzisa minorilor sub 17 ani. Din distributie mai fac parte Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel si Evan Williams, iar regia este semnata Andrew Dominik.

„Filmul reimagineaza cu indrazneala viata uneia dintre cele mai cunoscute personalitati de la Hollywood, Marilyn Monroe. De la copilaria ei volatila ca Norma Jeane, la ascensiunea catre statutul de vedeta si povestile romantice, „Blonde” estompeaza liniile faptelor si ale fictiunii pentru a explora ruptura tot mai mare dintre sinele ei public si cel privat”, se arata in sinopsisul oficial.

„El a vrut ca lumea sa vada cum se simtea ea ca Marilyn, dar si ca Norma Jeane. Este cea mai indrazneata, feminista si fara remuscari interpretare a povestii ei pe care eu am vazut-o vreodata.”

Interpreta Grimes a publicat o fotografie rara cu fiica sa si a lui Elon Musk. Vezi cat de mult a crescut Y - FOTO

„Am lucrat la acest film ore intregi, in fiecare zi, timp de aproape un an”, a adaugat de Armas. „Am citit romanul lui Joyce, am studiat sute de fotografii, videoclipuri, inregistrari audio, pelicule. Fiecare scena este inspirata de o imagine existenta. Am analizat cu atentie fiecare detaliu din fotografie si am dezbatut ce se intampla acolo. Prima intrebare era mereu: „Oare ce simtea Norma Jeane aici?”. Am vrut sa ilustram latura umana a povestii ei. Faima a transformat-o pe Marilyn in cea mai vizibila persoana din lume, dar este si cea care a facut-o pe Norma invizibila.”

Articole din aceeasi categorie