21.09.2022
Interpreta Grimes a publicat o fotografie rara cu fiica sa si a lui Elon Musk. Vezi cat de mult a crescut Y - FOTO

Grimes si fostul ei iubit Elon Musk au doi copii comuni, un fiu pe nume X AE A-12 si o fiica, Y. Cei doi parinti publica adesea imagini in mediul online cu fiul mai mare, insa cu Exa evita sa faca acest lucru.

Cu toate acestea, acum o zi, Grimes a decis sa arate internautilor o fotografie cu copilul sau care a crescut atat de mult si are deja 9 luni.

In fotografie, fetita care a fost numita Y, asculta muzica si se joaca.

Imagini de poveste! Natalia Gordienko, in rolul lui Alice din Tara Minunilor, in cea mai recenta sedinta foto a sa: „Frumoasa ideea acestei sedinte” - FOTO

In descrierea imaginii, Grimes a scris: „Fiica mea danseaza pe techno cu Nietzsche. Ce regina”.

Grimes nu a aratat chipul fetitei. Ea s-a laudat doar cu succesul intelectual al fiicei sale si cu felul in care a crescut.

Cel mai bogat om din lume mai are sase copii din casnicia cu autoarea Justine Musk. Primul lor fiu, Nevada Alexander, s-a nascut in anul 2002 si s-a stins din viata la scurt timp. Fostul cuplu mai are in prezent alti cinci fii, gemenii Xavier si Griffin (16 ani) si tripletii Kai, Saxon si Damian (14 ani).

Magnatul sud-african a fost casatorit si cu Talulah Riley, de doua ori, in perioadele 2010-2012 si 2013-2016.

Din relatia cu Grimes, Musk are doi copii.

Iubeste viata si nu a avut niciodata depresie! Afla intr-un interviu de suflet cine este iubitul Darei, dar si ce a motivat-o sa faca muzica: „La fiecare etapa exista oameni care te motiveaza, chiar si atunci cand incearca sa te descurajeze.”

Articole din aceeasi categorie