21.09.2022
Povestea hainelor purtate de Regina Elisabeta a II-a. Ce se intampla cu tinutele suveranei

Suverana a avut croitori si designeri personali in toti anii sai de domnie si se cunoaste foarte bine faptul ca niciodata nu purta o tinuta de doua ori la evenimentele oficiale. Ne putem gandi ca are o garderoba imensa, dar se pare ca hainele ajung in cu totul alte locuri. Iata ce se intampla cu tinutele purtate de Regina Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta a II-a, care s-a stins din viata pe data de 8 septembrie 2022, a avut mereu aparitii impecabile si a atras atentia de fiecare data cu tinutele pe care le purta. Toti stiu ca suverana a avut grija intotdeauna sa aleaga cei mai buni designeri din lume, iar odata cu decesul sau a venit si curiozitatea in legatura cu persoana sau persoanele care vor primi tinutele purtate de Majestatea Sa.

Mesajul publicat de printul William si Kate Middleton pe retelele de socializare dupa inmormantarea reginei Elisabeta a II-a

Un expert regal a vorbit despre acest subiect, oferind si cateva detalii secrete in legatura cu toate costumele Reginei Elisabeta a II-a. Oficialul a marturisit, asadar, ca de multe ori suverana dona hainele personalului sau sau ca le vindea, insa cu o conditie stricta: sa fie inlaturate etichetele.

Cum a incercat Jennifer Lawrence sa-i pacaleasca pe paparazzi. Actrita a vrut sa treaca neobservata pe strazile din New York - FOTO

„Tinutele Reginei au fost o sursa constanta de inspiratie. Totusi, hainele Reginei erau si o sursa a materialelor realizate de media. Atunci cand Regina nu-si mai dorea o tinuta o dona personalului sau sau o vindea in scopuri caritabile.

Exista totusi o conditie pentru a face acest lucru. Toate etichetele trebuiau indepartate. Orice indiciu care ar fi putut sa denote faptul ca acea haina a apartinut Majestatii Sale trebuie indepartat”, a explicat expertul, citat de catine.ro.

Articole din aceeasi categorie