23.01.2022
„Toata lumea va afla ce nesimtita este!” Georgina, facuta praf de rude: „I-am scris lui Ronaldo: 'Ai cea mai rea femeie. Cauta-ma, iti dau detalii!'”

Georgina Rodriguez si Cristiano Ronaldo sunt intr-o relatie din 2016. 

Cei doi au impreuna o fetita, iar acum superba Georgina este insarcinata cu gemeni, fata si baiat. Tanara se ocupa si de cresterea celorlalti copii ai fotbalistului, iar in curand urmeaza sa lanseze documentarul care expune viata sa. 

Georgina nu a fost intotdeauna inconjurata de lux, asa cum este acum. Mai mult, ea si superstarul portughez s-au cunoscut intr-un magazin de lux, in care tanara cu origini argentiniene era vanzatoare. Modelul duce in prezent o 'viata de vis', de la avioane private, pana la cele mai scumpe haine si accesorii. 

Tanara a pornit de jos, dupa cum recunoaste chiar ea, in unul dintre promo-urile documentarului care urmeaza sa fie lansat de Netflix. Cu toate astea, Georgina declara ca nu isi va uita niciodata familia, dar rudele sale au iesit la atac.

Trecutul Georginei, scos la suprafata de rudele ei!
Unchiul Georginei Rodriguez, Jesus Hernandez, a trecut la atac la adresa nepoatei sale, facand dezvaluiri din trecutul ei, inclusiv despre familia ei. 

Mama modelului, Ana Maria Hernandez, este spaniola iar tatal, Jorge, un argentinian care a fost arestat cu o zi inainte de aniversarea de cinci ani a Georginei, dupa ce a incercat sa scoata cocaina in valoare de peste 100 000 de lire din Spania. 

Jorge, tatal Georginei, a murit in urma cu trei ani, la 70 de ani, in urma unui atac vascular cerebral. Tanara nu le-a spus niciodata rudelor sale unde a fost ingropat tatal sau, iar pentru asta, a fost dur criticata.

„Poate ii este rusine cu noi si considera ca este mai buna decat noi, pentru ca nu traim in luxul in care traieste ea. Nu i-am cerut nimic niciodata. Am sunat-o o data sau de doua ori de cand am aflat ca se intalneste cu Ronaldo. 

Dorian Popa iubeste de un deceniu aceeasi femeie! De ce nu o cere in casatorie pe Claudia Iosif - FOTO

Eu am fost cel care le-am ajutat pe Georgina si sora ei, le-am cumparat haine, le-am platit curentul si apa. Am facut totul. Georgina a locuit cu mine in timpul adolescentei sale, pana cand cumnatul meu a fost trimis inapoi in Argentina. 

„Nu ne-a spus nimeni ca Jorge a murit. Nu stiu de ce Georgina nu ne-a spus, am incercat sa o contactez. I-am scris lui Cristiano pe Facebook: 'Ai cea mai rea femeie alaturi de tine, daca vrei detalii, cauta-ma, iti voi spune'”, a spus Jesus Hernandez, citat de The Sun

Atac dur la adresa Georginei: „E o nesimtita!”

Nici sora vitrega a Georginei nu a avut cuvinte bune de spus despre iubita lui Cristiano Ronaldo, acuzand-o ca a refuzat-o atunci cand i-a cerut un autograf de la superstarul portughez, pentru fiul sau.

„De ziua fiului meu, am intrebat-o daca ar putea sa ii ceara lui Cristiano sa semneze un tricou pentru baiatul meu si a spus 'Nu', ca nu il deranjeaza, pentru ca este in vacanta”, a acuzat si Patricia Rodriguez. 

Nici sotia unchiului Georginei nu s-a putut abtine, iar ea a avut cuvinte si mai dure la adresa modelului. 

„A incetat sa isi mai sune unchiul si bunica in ziua in care a nascut. Am incercat sa o sunam si apare ca si-a schimbat numerele. Acum va afla toata lumea cat de nesimtita este. De ce nu ne-a spus ca tatal ei a murit? Nu ascunzi asemenea lucruri”, a declarat Lidia, sotia lui Jesus Hernandez. 

Carla’s Dreams, moment de sinceritate. Cum ar reactiona solistul trupei daca ar fi santajat cu poze in care apare fara machiaj

Bunica Georginei, dezamagita de nepoata ei 
Inainte sa moara, dupa ce a suferit un infarct, bunica Georginei, Juana Escarabajal, a vorbit despre nepoata sa si s-a aratat extrem de dezamagita de faptul ca nu a apucat niciodata sa o cunoasca pe fata acesteia, Alana Martina. 

„Am vazut-o pe stranepoata mea doar intr-o fotografie, atunci cand era foarte mica, pe care Georgina a trimis-o”, dezvaluia bunica acesteia. 

Marinela Bezer a cucerit TikTok-ul cu silueta sa impecabila! Bloggerita a bucurat cei 5 milioane de urmaritori cu videouri din vacanta sa - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie