23.01.2022
Carla’s Dreams, moment de sinceritate. Cum ar reactiona solistul trupei daca ar fi santajat cu poze in care apare fara machiaj

Carla's Dreams este recunoscut pentru aparitiile sale si nu are de gand sa renunte prea curand la machiaj.

Carla’s Dreams a implinit zilele trecute 10 ani de canta si incanta publicul de la noi. Baietii mascati au fost mereu pe placul fanilor si fiecare piesa de la ei a ajuns pe cele mai bune pozitii in topuri. Faptul ca pastreaza mereu secreta identitatea lor a fost un plus pentru succesul de care se bucura azi.

Carla’s Dreams este, fara doar si poate, una dintre trupele cele mai cunoscute de la noi. Baietii lanseazp hit dupa hit si se pare ca nu au dus-o rau nici in pandemie. Chiar daca nu au mai avut la fel de multe spectacole, Sergiu si colegii lui au gasit alternative. Carla’s Dreams a petrecut multe ore in studioul de inregistrari, iar rezultatul este deja pe Youtube. 

Anamaria Prodan si-a umplut casa si trupul cu numele lui Laurentiu Reghecampf. Ce va face dupa divort: „E blazonul familiei” - FOTO

Carla’s Dreams investeste peste 8.000 de euro, anual, in machiaj
Sunt multe persoane care, de-a lungul timpului, au fost curioase sa stie cine se afla in spatele mastilor de la Carla’s Dreams. Desi au existat fel de fel de speculatii, niciuna dintre banuielile fanilor nu s-au adeverit pana acum. Sergiu nu are de gand sa renunte prea curand la machiajul de pe fata, iar asta starneste si mult curiozitatea fanilor.

Recent, Otniela Sandu, fosta concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a declarat ca stie cine sunt, de fapt, baietii de la Carla’s Dreams. Vedeta a luat contact cu ei in timpul unei sedinte de machiaj, dar, asa cum era de asteptat, nu are voie sa le divulge numele complete sau sa spuna cum arata acestia.

 Sergiu a fost pus in dificultate de catre Ionus Rusu care i-a ridicat la fileu o intrebare destul de dificila. 

„Sa zicem ca tu esti impreuna cu o fata si va certati foarte tare. Ea te stie pe tine si zice <<Daca ma mai enervezi, dau poze cu tine, nemachiat!>> Cum reactionezi? O sa-i spun „Dau si eu poze cu tine. Nemachiata”, a fost conversatia dintr-un studio de radio.

Doliu in familia lui Sergiu si a Irinei Kovalsky: „Asta e viata! Aveti grija de cei dragi atat timp cat sunt in viata” - FOTO

Articole din aceeasi categorie