23.01.2022
Dorian Popa iubeste de un deceniu aceeasi femeie! De ce nu o cere in casatorie pe Claudia Iosif - FOTO

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciati artisti din tara noastra, iar zevi de mii de oameni ii urmaresc activitatea de pe pagina personala de Youtube, acolo unde distribuie filmulete amuzante si povesteste despre viata sa fanilor. Artistul are si o viata personala implinita, nu doar o cariera in plina ascensiune.

Cea care i-a fost alaturi atunci cand numele sau nu era cunoscut de o tara intreaga este Claudia Iosif, femeia cu care are o relatie de aproape un deceniu.Dorian Popa a dat lovitura de cand a decis sa isi lanseze propriul vlog. Chiar si patrupedul sau a devenit vedeta pe internet si i-a adus in conturi nu mai putin de 150.000 de euro. Artistul a dezvaluit ca obtine o suma considerabila lunar in urma activitatii de pe Youtube, dar nu renunta la pasiunea sa, muzica.

Claudia Iosif ii este partnera de viata si de afaceri lui Dorian, iar legatura dintre ei este una pe care multi o invidiaza. Fac o echipa de nota 10, iar Dorian are numai cuvinte de lauda la adresa frumoasei sale iubite. In ciuda faptului ca relatia lor este una solida, cei doi nu se gandesc la casatorie. Motivul pentru care nu au planificat nunta a fost dezvaluit chiar de catre Dorian Popa intr-un interviu acordat pentru impact.ro. 

Carla’s Dreams, moment de sinceritate. Cum ar reactiona solistul trupei daca ar fi santajat cu poze in care apare fara machiaj

Nunta nu e cazul sa o facem, sunt destule in showbizz, noi ne vedem de ale noastre, aici la tara, la Domnesti. 
Deocamdata ma consider usor tinerel, iar Dumnezeu vrea sa agonisesc ca sa refac tot ce tatal nostru a distrus in urma noastra”, a povestit Dorian Popa.

Dorian Popa si Claudiu Iosif, parteneri de viata si afaceri

In cadrul aceluiasi interviu, Dorian Popa a povestit ca a intalnit-o pe Claudia atunci cand nu era atat de cunoscut, iar situatia lui finaciara nu semana deloc cu cea pe care o are in ziua de astazi. Solistul a dezvaluit ca a muncit cot la cot cu Claudia pentru a nu duce lipsa de nimic si a marturisit ca ea este cea care ii ofera si in ziua de astazi sfaturi legate de stil si vestimentatie. 

Marinela Bezer a cucerit TikTok-ul cu silueta sa impecabila! Bloggerita a bucurat cei 5 milioane de urmaritori cu videouri din vacanta sa - VIDEO

"Exista un proverb, „daca nu ne ajutam sa crestem impreuna, mai bine o lasam balta”. Simplu fapt ca ai liniste si e un ajutor deja, pe langa sustinere, pe langa faptul ca ea se ocupa de stylingul meu, de haine. Am fost foarte echilibrati ca echipa. Altii sunt doar impreuna, dar au cariere separate”, a povestit Dorian. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie