27.04.2021
Tina Karol ii calca pe urmele lui Dan Balan. Ucraineanca si-a intristat fanii cu vestea ca nu va mai face parte din show-ul „Vocea Ucrainei”

Cantareata ucraineana Tina Karol si-a intristat fanii dupa finala celui de-al 11-lea sezon din „Vocea Ucrainei”, cand a anuntat ca nu va mai face parte din acest show.

Castigatorul concursului din sezonul 11 a facut parte din echipa Nadiei Dorofeeva, Serghei Lazanovski. Vocalistul a parasit proiectul in etapa eliminatorie, dar datorita noilor reguli, publicul a reusit sa-l intoarca inapoi prin vot. Rivala lui Sergey in finala a fost Yulia Timochko, membra a echipei Tinei Karol.

Serghei Lazanovski
Serghei Lazanovski
Yulia Timochko
Yulia Timochko

Diva pop a ocupat scaunul de antrenor timp de 8 sezoane in concursul pentru adulti si inca de 3 ori cu copiii, acesta fiind un record in istoria „Vocii Ucrainei”. Mai mult, colega de scena a lui Dan Balan a castigat de 5 ori alaturi de elevii ei, ocazie pe care nu o va mai avea de acum inainte.

Pe contul de Instagram al managerului Tinei, Pavel Orlov, a aparut o publicatie in care acestia anuntau ca artista parasea „Vocea Ucrainei” pentru totdeauna si ii lasa locul vocalistei trupei The Hardkiss, Yulia Sanina.

Captura de ecran din Instagram a managerului de relatii publice Tina Karol
Captura de ecran de pe contul de Instagram al managerului Tinei Karol

Tina Karol, fara machiaj si coafura, alaturi de mama si nepoata ei. Cum arata potentiala soacra a lui Dan Balan?

Julia Sanina si Tina Karol
Yulia Sanina si Tina Karol

Artista a anuntat acest lucru chiar in timpul emisiunii, imediat dupa ce a fost anuntat castigatorul, cand prezentatorul Yuri Gorbunov a incercat sa o consoleze prin faptul ca ar fi posibil sa castige in sezonul 12:

„Acesta este ultimul meu sezon. Ii sunt foarte recunoscatoare „Vocii” si vreau sa le multumesc tuturor celor care si-au incredintat soarta lor echipei, o spun de la persoana a treia, pentru ca echipa este mare, nu sunt doar eu, echipa Tinei Karol. Ii iubesc pe toti cei care au luat parte la acest proiect”, a recunoscut Tina.

Tina Karol isi anunta retragerea din Vocea Tarii
Tina Karol isi anunta retragerea din Vocea Tarii

Gorbunov a remarcat ca fara ea este imposibil ca publicul sa-si imagineze „Vocea”, precum si proiectul „Танцы”, ea fiind muza acestui show si inca spera sa o vada in sezonul 12.

Rochia Tinei Karol s-a descheiat si a cazut de pe ea, in timpul filmarilor unui show TV. Reactia vedetei a fost absolut incredibila

Articole din aceeasi categorie