16.09.2023
Theo Rose si Horia Brenciu duet de execeptie la Vocea Romaniei: „Sper ca v-a placut momentul nostru” - VIDEO

Duet senzational pe scena de la Vocea Romaniei! Alaturi de HB Orchestra, Horia Brenciu si Theo Rose au cantat „I’ve got the world on a strig”, celebra piesa a lui Frank Sinatra. 

Moment unic pe scena de la Vocea Romaniei! Cine e Norig, frantuzoaica indragostita de muzica lautareasca. Reactia antrenorilor dupa ce au ascultat-o cum canta in limba romana: „As da zile de la mine” - VIDEO

Antrenorii s-au bucurat de moment, iar Tudor Chirila a invitat-o la dans pe Irina Rimes. Cei doi artisti au primit ropote de aplauze de la public, iar Horia a profitat de moment pentru a-i face o declaratie colegei de scaun. 

„Sper ca v-a placut momentul nostru. Vreau neaparat sa-i spun lui Theo ca este exact partenera de scaun pe care mi-am dorit-o de foarte mult timp si cred ca toti baietii sunt de acord. Theo, dragostea noastra, te iubim foarte tare!”, i-a transmis Horia.

„Cred ca esti pretendenta la titlul de Vocea Romaniei”! Alexandra Sirghi i-a cucerit in unanimitate pe antrenori! Tanara a intors toate cele 4 scaune - VIDEO

„Multumesc mult! E la fel sa stii!”, a adaugat emotionanta Theo Rose. 

Articole din aceeasi categorie