16.09.2023
„Cred ca esti pretendenta la titlul de Vocea Romaniei”! Alexandra Sirghi i-a cucerit in unanimitate pe antrenori! Tanara a intors toate cele 4 scaune - VIDEO

Alexandra are 20 de ani, vine din Galati si de doi ani locuieste in Bucuresti. Tanara este studenta la Facultatea de Administratie si Afaceri din cadrul Universitatii Bucuresti, acolo unde primeste bursa de merit. 

Se emotioneaza instant atunci cand vorbeste despre mama ei, care nu mai este printre noi. 

„Era persoana care in momentul in care imi spunea sa nu mai fiu suparata, imi trecea orice suparare. Mi-as dori foarte mult sa ii mai aud vocea uneori, imi este foarte dor de ea. Mi-as dori foarte tare ca in aceasta seara sa ma vada de acolo de unde este si  poate chiar sa-mi dea un semn, sa stiu daca este bine si daca este mandra de mine”, a spus Alexandra inainte de a urca pe scena.

Theo Rose a apasat butonul dupa primele secunde in care i-a auzit glasul Alexandrei. Pana la finalul piesei, tanara a reusit sa intoarca toate cele patru scaune.

Daniela Bejan - aparitie diafana pe scena de la Vocea Romaniei. Moldoveanca i-a impresionat pe antrenori cu timbrul ei unic: „Esti o poezie de om” - VIDEO

Smiley: „Eu sunt socat de ceea ce am auzit in seara asta. Doamne, ce note ai luat, ce floricele ai facut. Sunt socat de-a dreptul! Nu-mi vine sa cred! Esti fantastica! Nu stiu unde ai fost pana acum, ce-ai facut, unde te-ai ascuns de nu te-am vazut, nu te-am auzit, dar ma bucur atat de tare ca ai venit la Vocea Romaniei. Fantastic ai cantat. Multumesc!”.

Theo Rose: „Stii cum a fost cantarea asta si de ce m-am intors asa repede. Cateodata ma ia valul, dar de data asta n-a fost asa. Ai promis de la primele note ca totul va fi perfect in continuare. A fost exceptional!”.

Irina Rimes: „Alexandra, cred ca esti cea mai buna voce care a fost pana acum si cred ca esti pretendenta la titlul de Vocea Romaniei”.

La final, Alexandra a decis sa mearga in echipa Horia Brenciu&Theo Rose. 

Articole din aceeasi categorie