30.04.2023
Teodora Vasilichi i-a emotionat pe jurati cu interpretarea piesei "Copacul" - VIDEO

In prima semifinala live Romanii au talent, 2023, vocea Teodorei Vasilichi a impresionat publicul si juriul cu piesa "Copacul".

Prestatia Teodorei a impresionat publicul.

Andi Moisescu: Partea frumoasa este ca Teodora nu este un profesionist. Este un om caruia ii place sa faca ceea ce ne-a aratat in seara asta. Este o chestiune de timp pana cand te vei alibera din colivia ta"

Andra: "A fost o alegere extraordinara. Acest cantec ne-a emotionat. Cel putin pe mine m-a emotionat teribil. De la o aparitie la alta mi se pare ca ai evoluat"

Mihaela Cavcaliuc - imagini cu chipul ei, dupa operatia estetica la care a recurs! Vezi cum arata aceasta fara peruca - FOTO

Mihai Bobonete: "Felicitari. Mi-a placut foarte mult, bravo"

Dragos Bucur: Ai simtit energia de la oameni si ai luat-o si ai dat-o mai departe. 

Smiley si Gina Pistol au pregatit o nunta de cinci stele. Ce lovitura! Ei le vor gati un meniu faraonic - FOTO

Teodora este originara din Bistrita Nasaud, insa in prezent locuieste in Paris, acolo unde face un internship. Castiga 1.150 de euro pe luna si spune ca toti banii se duc pe cazare. Insa nu se plange, pentru ca este o fata chibzuita, nu petrece, nu pierde noptile, munceste din greu ca sa “scape din saracie cu demnitate”.

Teodora si-a dorit toata viata sa cante insa, din cauza saraciei, nu avea posibilitatea sa urmeze cursuri de canto. A ajuns sa cante in diferite coruri din mai multe biserici. Nu a invatat-o nimeni sa cante, este autodidacta. S-a apropiat foarte mult de Dumnezeu in copilarie, pentru doar asa putea simti demnitatea, nu se mai simtea saraca, inferioara.

Toata viata a simtit ca este talentata, ca are un dar, insa uneori se indoia de acest lucru. Reactiile pe care le starnea in cei din jur i-au confirmat ca, intr-adevar, are ceva special. Universul i-a adus in cale oameni mari care au ajutat-o.

Alex Velea pierde controlul cand este singur cu cei trei copii: „Le place sa alerge, se bat intre ei”

Dovada este faptul ca s-a inscris la Romanii au talent incurajata fiind de Elena Poesina, una dintre cele mai bune soprane de origine romana, sefa sectiei de canto la Conservatorul din Toulouse.

Articole din aceeasi categorie