30.04.2023
Mihaela Cavcaliuc - imagini cu chipul ei, dupa operatia estetica la care a recurs! Vezi cum arata aceasta fara peruca - FOTO

La inceputul lunii aprilie, bloggerita Mihaela Cavcaliuc, a ajuns sub bisturiu. Aceasta a luat decizia sa-i fie facuta o operatie complexa si anume, lifting facial.

Timp de cateva saptamani dupa operatie, Cavcaliuc a purtat o masca speciala si, astfel, rezultatul nu era vizibil.Insa in ultima perioada aceasta publica tot mai des poze cu fata si rezultatul pe care l-a obtinut in urma acestei operatii.

Cu ceva timp in urma aceasta spunea ca: „Ca sa explic de ce am apelat la peruci. Aici a fost o zona mare taiat parul si se vede foarte, foarte tare. Se vad cicatricile. Din acest motiv, o perioada am sa port peruci.”,iata ca tanara insa a inceput sa posteze poze in care nu foloseste peruci.

Rares Prisacariu a recitat un poem cutremurator de emotionant: ”Am venit sa culeg visele voastre” - VIDEO

De asemenea, antrenoarea a postat si cateva poze pe Instagram, unde a mentionat: „Inca sunt la 3 saptamani de la operatie, fata mea isi revine. Rezultatul final il vom vedea in cateva luni. Mie imi place foarte mult si sunt mega multumita de rezultat.”

Aceasta a mai postat cateva poze in care scria ca: „Fara filtre”

Smiley si Gina Pistol au pregatit o nunta de cinci stele. Ce lovitura! Ei le vor gati un meniu faraonic - FOTO

Mihaela Cavcaliuc este una dintre cele mai cunoscute antrenoare din Republica Moldova. Aceasta a reusit sa dea jos 33 de kilograme si invata si alte tinere cum sa slabeasca corect prin intermediul sportului si alimentatiei sanatoase.

Alex Velea pierde controlul cand este singur cu cei trei copii: „Le place sa alerge, se bat intre ei”

Articole din aceeasi categorie