30.04.2023
Alex Velea pierde controlul cand este singur cu cei trei copii: „Le place sa alerge, se bat intre ei”

Alex Velea si Antonia au impreuna doi baieti, iar artista mai are o fata din casnicia anterioara. Cantaretul recunoaste ca ii este greu singur sa aiba grija de trei copii, insa cand e si iubita lui, lucrurile se schimba.

Invitat la emisiunea lui Teo Trandafir, Alex Velea a vorbit despre familia minunata pe care a intemeiat-o alaturi de Antonia. Au impreuna doi baieti, pe Dominic si Akim, iar cantareata o mai are pe Maya din casnicia cu Vincenzo Castellano. Fetita Antoniei locuieste in Italia alaturi de tatal ei, insa vine destul de des in Romania sa isi viziteze mama si fratii.

antonia-si-copiii

 Alex Velea recunoaste ca atunci cand este singur cu copiii pierde controlul, pentru ca acestia sunt foarte agitati si uneori se mai bat. Lucrurile se schimba complet cand in peisaj isi face aparitia si Antonia, care reuseste sa ii tina in frau pe cei trei copii. Cantaretul mai povesteste ca nu se pot relaxa niciodata atunci cand sunt cu copiii undeva, pentru ca acestia nu au stare si se tem sa nu se loveasca.

alex-velea-si-baietii-sai

Dan Balan revine in forta! Dupa o pauza mare, artistul pregateste lansarea unei piese - FOTO/VIDEO
„Cand mergem cu copiii, suntem paznici, trebuie sa avem grija de ei. Cand suntem un cuplu, e altceva. Ne e teama sa se lovesca in diverse parti ale corpului. Sunt nazdravani, iar in formula asta cand sunt toti trei, sunt periculosi. Baietii cresc, sunt zvapaiati. Le place sa alerge, se bat intre ei, nu stiu ce sa zic. Se si iubesc intre ei, sa nu creada lumea ca se bat incontinuu”, a declarat artistul.

antonia-si-alex-velea-casa-3

Cleopatra Stratan a vorbit despre cea mai grea perioada din relatia cu Edward Sanda: „Nu dorim la nimeni sa treaca prin chestia asta”

Articole din aceeasi categorie