30.04.2023
Smiley si Gina Pistol au pregatit o nunta de cinci stele. Ce lovitura! Ei le vor gati un meniu faraonic - FOTO

Gina Pistol si Smiley traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproape 7 ani. Artistul si-a facut curaj si a cerut-o pe mama fetitei sale in casatorie. In curand, cei doi vor deveni sot si sotie in fata lui Dumnezeu. Artistul si prezentatoarea de la Antena 1 nu au dat prea multe detalii despre cum va arata fericitul eveniment, insa CANCAN.RO a aflat cine se va ocupa de meniul cu care se vor delecta invitatii. Planurile sunt deja facute. Va fi o adevarata desfasurare de forte!

Gina Pistol si Smiley au fost destul de discreti, de-a lungul timpului, in ceea ce priveste relatia lor. Au impartasit cu fanii cele mai importante momente, insa, doar atunci cand s-au simtit pregatiti. Spre bucuria celor care ii urmaresc si ii apreciaza, cei doi au povestit, recent, cum a aratat cererea in casatorie.

Artistul i-a dat inelul blondinei chiar inainte de sarbatorile de iarna, pe 22 decembrie 2021, cand fiica lor avea doar cateva luni. Gina Pistol nu s-a asteptat nicio secunda, mai ales ca totul s-a intamplat intr-o zi normala, chiar dupa ce vedeta ii facuse baie fiicei lor.

Alex Velea pierde controlul cand este singur cu cei trei copii: „Le place sa alerge, se bat intre ei”

A trecut mai bine de un an de la acest moment, iar acum, cei doi asteapta cu nerabdare sa isi uneasca destinele in fata lui Dumnezeu. Nu mai e mult pana cand visul lor va deveni realitate, iar pregatirile sunt pe ultima suta de metri.

La petrecerea de nunta vor fi invitati toti prietenii cuplului, insa despre locatia in care va avea loc evenimentul cei doi nu au dat prea multe detalii: „Vor fi aproximativ 200-300 de invitati. Va fi intr-un loc cum ne place noua”, a spus artistul.

De data aceasta, toti cei trei chefi de la Antena 1 se vor ocupa de preparatele care vor fi servite la nunta Ginei si a lui Smiley. Cu siguranta nu este o surpriza pentru nimeni, avand in vedere prietenia care ii leaga pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu de frumoasa prezentatoare TV. Blondina le-a fost alaturi 11 sezoane in emisiunea „Chefi la cutite”, iar in semn de afectiune, juratii s-au oferit sa se ocupe de mancare si sa se asigure ca toti cei prezenti nu vor uita experienta prea curand.

Dan Balan revine in forta! Dupa o pauza mare, artistul pregateste lansarea unei piese - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie