23.06.2022
Taylor Swift si Joe Alwyn, surprinsi in ipostaze romantice intr-o vacanta de vis in Caraibe - FOTO

Taylor Swift si Joe Alwyn au fost surprinsi intr-o ipostaza romantica in timpul vacantei lor din Bahamas.

Taylor Swift si iubitul ei, Joe Alwyn, se bucura de timpul petrecut in doi intr-o locatie de vis. Cantareata si partenerul ei au fost surprinsi in ipostazeromanticein vacanta din Caraibe, iar imaginile vorbesc de la sine.

Taylor Swift si Joe Alwyn, ipostaze romantice in Bahamas

Castigatoarea premiului Grammy in varsta de 32 de ani s-a afisat cu iubitul ei, Joe Alwyn, pe o plaja dintr-o locatie de poveste. Cei doi au fost surprinsi intr-o serie de fotografii, in care se tin in brate si se saruta in apa.Artistasi iubitul ei au fost fotografiati pe o plaja superba, fara a fi deranjati de alti turisti.

Taylor Swift si Joe Alwynformeaza un cuplu din 2016 si au fost surprinsi rar impreuna. Au plecat cu avionul in Caraibe, unde au fost vazuti sarutandu-se in ocean duminica. La scurt timp dupa ce un fan i-a surprins pe Joe Alwyn si Taylor Swift luand masa impreuna in New York impreuna cu o prietena, au fost fotografiati de paparazzi sarutandu-se in public in apele din Bahamas, in timp ce se aflau in vacanta.

Laura Cosoi a devenit mama pentru a treia oara! Actrita a adus pe lume o fetita - FOTO

Se crede ca cei doi stau in rulota Airstream a lui Lenny Kravitz in timpul vacantei din Bahamas.

Cuplul a ramas discret in privinta relatiei

Taylor Swift si Joe Alwyn au fost sinceri cu presa in legatura cu motivul pentru care prefera sa pastreze private detaliile povestii lor de dragoste. Alwyn a vorbit despre zvonurile privind logodna in aprilie, declarand ca nu va raspunde niciodata la aceasta intrebare cu un da sau nu.

Doua inimi bat in ea! Mihaela Tabura a dezvaluit sexul viitorului sau copil. Vezi ce va avea artista - o fetita sau un baietel: „Am facut un gender party si am aflat ca vom avea...” - VIDEO

„Daca as avea o lira pentru fiecare data cand cred ca mi s-a spus ca am fost logodit, atunci as avea o multime de monede de o lira. Adica, adevarul este ca, daca raspunsul ar fi da, nu as spune, iar daca raspunsul ar fi nu, nu as spune”, a declarat Joe Alwyn pentru The Wall Street Journal.

Speculatiile potrivit carora cuplul s-ar fi logodit sau ar fi spus „Da” in secret circula de cativa ani. Taylor Swift a purtat un inel impresionant cu diamant pe mana stanga in timpul unei scene din documentarul ei de pe Netflix, Miss Americana, care a aparut in ianuarie 2020.

Articole din aceeasi categorie