23.06.2022
Laura Cosoi a devenit mama pentru a treia oara! Actrita a adus pe lume o fetita - FOTO

Inca o proaspata mamica in showbiz-ul romanesc! Laura Cosoi a devenit mama pentru a treia oara, asta dupa ce frumoasa actrita a adus pe lume in urma cu putin timp o fetita perfect sanatoasa. Iata ce nume special a ales vedeta!

Vedeta a postat prima fotografie de la maternitate si le-a dezvaluit fanilor sai numele micutei.

Zodia care iti va frange inima in aceasta vara

Laura Cosoi mai are doua fetite, pe Rita si Vera care ii aduc de fiecare data zambetul pe buze. Actrita a ales un nume special pentru cea de-a treia fetita, iar pe micuta ei o va chema Lara. Fanii, dar si prietenii apropiati au asaltat sectiunea de comentarii si i-au transmis vedetei numeroase urari emotionante.

Cand si unde va avea loc botezul

In timpul sarcinii, Laura Cosoi a oferit detalii despre botezul micutei ei. Actrita a mentionat ca va avea loc la scurt timp dupa ce cea mica se va naste. Micuta Lara va fi botezata la aceeasi biserica unde au fost crestinate si celelalte doua fetite.

Doua inimi bat in ea! Mihaela Tabura a dezvaluit sexul viitorului sau copil. Vezi ce va avea artista - o fetita sau un baietel: „Am facut un gender party si am aflat ca vom avea...” - VIDEO

„Botezul va fi la vara si cam atat, dar da, noi pastram aceasta traditie, vrem sa ramana aceeasi biserica, nasii, sa nu fie povesti diferite, asa am simtit ca s-ar cadea”, a mai spus Laura Cosoi.

Articole din aceeasi categorie