23.06.2022
Doua inimi bat in ea! Mihaela Tabura a dezvaluit sexul viitorului sau copil. Vezi ce va avea artista - o fetita sau un baietel: „Am facut un gender party si am aflat ca vom avea...” - VIDEO

Interpreta de muzica populara, Mihaela Tabura a fost invitata la emisiunea O Seara Perfecta, unde a cantat o melodie despre mama, caci recent a fost ziua sa de nastere. In cadrul emisiunii, artista a vorbit despre sarcina, cum decurge aceasta, ce s-a schimbat in viata ei de cand este insarcintata si cel mai important - Mihaela a dezvaluit sexul viitorului sau bebelus. Mai multe detalii vezi in interviul de mai jos.

Dupa spusele artistei, ea a ales sa cante aceasta piesa, deoarece a fost ziua de nastere a mamei sale. „As vrea sa ii transmit ganduri bune mamei mele si sa ii spun un sincer la multi ani, sa ii spun ca o iubesc foarte mult. Pentru mine, ea e si mama, si tata, si tot”. 

Relatia dintre Mihaela si mama sa este una foarte buna si, dupa spusele sale, ea ar vrea sa aiba asa o relatie cu viitorul sau copil. „Ea e cea mai buna prietena a mea. Eu niciodata nu am avut secrete fata de ea. Pot sa o sun la orice ora si sa ii spun tot ce am pe suflet”. 

Katy Rain revine cu un nou stil melodic! Vezi cum suna melodia si textul inspirat de barbatii dependeti de telefon, dar si cum arata portretul barbatului ideal pentru ea - VIDEO

In timpul sarcinii, interpreta a adaugat cinci kilograme care, dupa cum a mentionat, o deranjeaza. „Imi par foarte multe. Ma simt deja foarte grea. Ma numesc singura pe mine balenuta. Putin ma afecteaza psihologic. Nu este deloc usor pentru mine, din punct de vedere emotional”. 

In cadrul emisiunii, Mihaela Tabura a venit cu o realizare, o melodie pe care a lansat-o chiar recent. „Cand inregistram cantecul m-am emotionat foarte mult. Chiar cand filmam, m-au luat emotiile si mai nu am lacrimat”.

„Am primit foarte multe mesaje dupa lansare. Sper ca in aceasta melodie se vor regasi multe femei care sunt in aceeasi situatie ca si mine. Am primit mesaje si de la femeile care deja au nascut, au copii”, a mentionat interpreta. 

In China se simte „acasa”! Afla povestea Gabrielei Cojocaru, moldoveanca stabilita in Asia cu o comunitate de peste 2 milioane de oameni, dar si cum e sa ai un iubit chinez: „Nunta la chinezi se face dimineata si dureaza doua ore” - INTERVIU

De cand este insarcinata, relatia dintre Mihaela si sotul sau s-a schimbat putin. „Nu pot spune ca e mai bine sau e mai rau. Pe alocuri ne-am unit mai tare. Eu m-am facut mai calma, mai linistita. Uneori am stari in care sunt agitata”. 

Relatia dintre ei in general este si a fost mereu foarte tumultoasa. „Tot ne pornim noi la starea civila si nu mai ajungem. Cred ca deja de vreo patru ori ne-am pornit acolo. Eu sunt schimbatoare, uneori eu vreau, uneori nu. Pana la urma, pentru mine acest act nu conteaza atat de mult, el nu are legatura cu relatia dintre oameni. Am vrut doar ca sa se nasca copilul intr-o familie oficiala, e doar un moft de al nostru”. 

Si chiar daca nu prea a vrut sa o zica, dar daca tot a promis cand a venit data trecuta la emisiune, artista a anuntat ce va avea - fetita sau baietel. „Vom avea un baietel. Nu prea am vrut sa zic, dar deja toata lumea ma intreaba si nu am ce ascunde. Cand am mers si am aflat sotul meu spunea medicului sa faca cumva ca sa fie fetita. Am facut si un gender party, asa sa fie pentru noi, nu vreau sa postez pe retelele sociale. Deja am aflat ca e baietel si ne-am bucurat, caci nu conteaza ce e, conteaza sa fie sanatos”. 

„De la primele versuri, mi-au dat lacrimile!” Mihaela Tabura a lansat o noua melodie, insotita de un videoclip oficial: „Este un cantec rupt din inima mea” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie