31.07.2023
Tatiana Nastas a botezat-o pe Leila! Vezi primele imagini de la eveniment - FOTO

La data de 5 ianuarie 2023, Tatiana Nastas a nascut-o pe a doua sa fetita, si au numit-o Leila. In acest weekend a avut loc botezul micutei. Prezentatoarea Pro TV a publicat pe pagina sa de Instagram primele imagini de la eveniment.

„Leila, 29 iulie 2023, botez”, acesta a fost mesajul din InstaStory-ul prezentatoarei Pro TV.

Tatiana Nastas este intr-o forma fizica de invidiat dupa nastere. In ziua botezului fetitei, aceasta a purtat o rochie lunga, bej, lejera, pe care a asortat-o cu o pereche de sandale albe.

"Sunt norocoasa sa fiu in viata". La o luna de la iesirea din spital, Madonna transmite un mesaj si face publice cateva fotografii

Alaturi de prezentatoare la acest eveniment important a fost si nasa ei, Anisoara Loghin. Cele doua au postat cateva poze in care se observa cat de apropiate sunt.

Anisoara Loghin a optat pentru o rochie de culoare rosie, cu unele decupaje in zona taliei si un picior frumos dezgolit.

Charlene de Monaco, aparitie ravasitoare la revenirea in public. A purtat o rochie de vampa

Tatiana Nastas a mai publicat si cateva poze de la sfarsitul petrecerii, unde cei doi parinti taiau tortul de sarbatoare.

„Happy Birthday ILIE Jr”! Tatiana Maxian - fotografii adorabile cu mezinul familiei. Ce mesaj emotionant a publicat bloggerita pe social media - FOTO

Tatiana Nastas este prezentatoarea stirilor PRO TV. Pe 28 mai 2016, Tatiana Nastas s-a casatorit cu Augustin Nastas. Impreuna, ei au doua fetite: Diana, in varsta de trei ani, si micuta Leila. 

Articole din aceeasi categorie