30.07.2023
„Happy Birthday ILIE Jr”! Tatiana Maxian - fotografii adorabile cu mezinul familiei. Ce mesaj emotionant a publicat bloggerita pe social media - FOTO

Fiul cel mic a bloggeritei, Tatiana Maxian, a fost omagiat .

Cu aceasta ocazie, bloggerita a decis sa publice un mesaj dragut pe retelele de socializare.

„Happy Birthday ILIE Jr. Copilasul nostru cel mai mic, cel mai istet si cel mai descurcaret. Esti o raza de soare in familia noastra, ne faci zilele mai frumoase cu zambetul tau si ne scoti din orice stare. Cu tine este imposibil sa nu zimbesti. Cel mai iubit “instagramer” la mama. La multi ani dragul nostru! Vei fi intotdeauna micul nostru baietel, chiar daca la un moment dat ne vom uita la tine de jos in sus la tine ca sa-ti spunem asta”, a mentionat Tatiana Maxian.

De asemenea, ea a publicat si o serie de fotografii cu micutul Ilie. 

Are aproape 100 kg, dar poarta cele mai indraznete tinute. Ashley Graham, intr-o rochie minuscula in public

„La multi anisori, sa va fie sanatos si sa va bucurati de el”, „La multi anisori, sa fie sanatos!”, „La multi ani scumpete”, sunt cateva dintre mesajele pe care le-au transmis si internautii.

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 170 de mii de urmaritori pe Instagram. Este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie.

„Ma asteptam la cel putin o lacrima” Cum a reactionat sotul bloggeritei Tatiana Koberidze cand a aflat ca este insarcinata? Vezi momentul - VIDEO

Articole din aceeasi categorie