31.07.2023
"Sunt norocoasa sa fiu in viata". La o luna de la iesirea din spital, Madonna transmite un mesaj si face publice cateva fotografii

Madonna a multumit familiei si prietenilor pentru sprijinul pe care i l-au dat dupa ce luna trecuta a fost internata in spital cu o infectie bacteriana grava. Intr-un mesaj transmis pe retelele sociale, ea a transmis ca se simte norocoasa sa fie in viata dupa perioada petrecuta la terapie intensiva, scrie BBC. 

Madonna, in varsta de 64 de ani, a spus ca se recupereaza medical, dupa zilele petrecute in sectia de terapie intensiva. Ea urma sa inceapa un turneu mondial de sapte luni in saptamanile urmatoare, dar a trebuit sa-l amane. "Dragostea din partea familiei si a prietenilor este cel mai bun medicament. In aceasta luna de la externare m-am gandit. Ca mama, poti sa fii cu adevarat implicata in nevoile copiilor tai si sa daruiesti nesfarsit. Dar, cand m-am prabusit, copiii mei au fost langa mine, le-am vazut o latura pe care nu o mai vazusem pana acum", a scris ea pe Instagram duminica.

Madonna le-a multumit prietenilor ei pentru „dragostea si sprijinul” lor in mesajul care este insotit de o fotografie cu ea imbratisandu-si fiul, pe David, si o alta alaturi de fiica ei, Lourdes. 

Cantareata i-a multumit managerului sau Guy Oseary pentru un cadou primit de la el, adaugand: „Am plans cand am deschis acest cadou pentru ca mi-am dat seama cat de norocoasa sunt ca sunt in viata. Si cat de norocoasa sunt sa-i cunosc pe acesti oameni si pe multi altii care nu mai sunt. Le multumesc tuturor ingerilor mei care m-au protejat si m-au lasat sa raman sa-mi termin munca!” Intr-o declaratie anterioara de la inceputul acestei luni, Madonna a spus ca vrea sa-si reprogrameze viitoarele concerte din America de Nord si sa-si inceapa turneul in Marea Britanie in octombrie. 

Cantareata, in varsta de 64 de ani, urma sa inceapa luna viitoare, in Canada, turneul sau mondial „Celebration”, pentru a marca cea de-a 40-a aniversare a carierei sale muzicale. Urma sa fie al 12-lea turneu al ei, marcand 40 de ani de cand este prezenta in industria muzicala. Revista americana Forbes o mentioneaza ca fiind a 45-a cea mai bogata femeie din SUA, cu o avere estimata la 580 de milioane de dolari.

Articole din aceeasi categorie