30.07.2023
Charlene de Monaco, aparitie ravasitoare la revenirea in public. A purtat o rochie de vampa

Printesa de Monaco, sotia Printului Albert de Monaco, este apreciata pentru aparitiile ei in public pline de originalitate si cu multa personalitate. Recent, a participat la un eveniment regal revenind astfel in public dupa trei saptamani in care au fost speculate chiar probleme in cuplu. Toate acestea au fost rispite de aparitia absolut ravasitoare a printesei la bratul, sotului ei, Printul Albert de Monaco.

Charlene de Monaco a aparut ca o adevarata diva la Gala Clubului Allemand International din Monaco intr-o rochie Akris din piele.

Fosta inotatoare olimpica, in varsta de 45 de ani, a aratat fenomenal in rochia aleasa de la unul din brandurile ei preferate, Akris.

Jackson Rathbone, de nerecunoscut! Cum arata acum actorul care i-a dat viata vampirului Jasper in Twilight

Cu un decolteu inalt, rochia este realizata din plasa neagra transparenta si impodobita cu fasii din piele maruntita, care s-au continuat intr-o fusta lacuita lunga.

Fanii regali au fost incantati de tinuta din piele aleasa de Printesa Charlene de Monaco. Pe contul de Instagram al printesei, fanii au fost in extaz.

„Happy Birthday ILIE Jr”! Tatiana Maxian - fotografii adorabile cu mezinul familiei. Ce mesaj emotionant a publicat bloggerita pe social media - FOTO

„Este o alegere indrazneata si asta imi place. Cred ca arata grozav. Si cred ca arata foarte fericiti impreuna", a scris un fan, in timp ce altul a completat:"Imi place rochia. Ii pune in evidenta umerii atletici. De asemenea, cred ca parul ei arata grozav asa", a scris si o fana.

Intr-adevar, de ceva timp, sotia lui Albert a ales o nuanta de par mult mai inchisa pentru tunsoarea ei pixie, renuntand la blondul platinat marca personala.

Jennifer Lopez are un ten impecabil, la 54 de ani. Iata secretul ei: "Nicio cantitate de Botox nu va remedia acest lucru..."  

Absenta Printesei Charlene de Monaco din spatiul public, o absenta care a durat trei saptamani, a fost intens comentata in presa.

Aparitia ei alaturi de Albert a pus punct tuturor speculatilor legate de stadiul mariajului celor doi, mai ales dupa ce Printul Albert de Monaco a fost vazut singur la Wimbledon, in cea de-a zecea zi a turneului de tenis.

image
Articole din aceeasi categorie