16.01.2023
Tatiana Koberidze - in cautarea luminilor nordului! Bloggerita si sotul sau au fost martorii uneia dintre cele mai frumoase aurore boreale - FOTO/VIDEO

Bloggerita Tatiana Koberidze este cunoscuta datorita faptului ca adora sa calatoreasca cat mai mult si sa se imparta cu experientele sale pe retelele de socializare. Recent, Tatiana si sotul sau au ajuns tocmai la Polul Nord si mai exact in Finlanda, Laponia.

Chiar daca au vazut o multime de locuri frumoase si au avut parte de privelisti nemaipomenite, Tatiana si sotul sau au mers la Laponia pentru un anumit lucru - pentru a vedea aurora boreala. 

Iti da fiori! Vlada Botan si-a incantat fanii cu un cover la piesa „Va urma” a interpretei Feli - VIDEO

Asadar, acestia au pornit in cautarea locului ideal pentru a fi martorii acestui fenomen nemaipomenit. Initial, Tatiana era un pic trista din cauza timpului de afara. Pentru a vedea aurora boreala cerul trebuie sa fie senin, insa in acea seara, era o furtuna mare care parea ca nu se va linisti in curand. 

„Intreaga Laponie era in furtuna. Schimbam directia peste fiecare 30 de minute”, a scris Tatiana, adaugand: „Intr-un moment, am ramas socati de faptul ca am vazut stelele pe cer. Acest lucru insemna ca cerul este curat”. 

Potrivit bloggeritei, acest fenomen poate fi urmarit de la 10 pana la 30 de minute. Insa, ei au avut un noroc deosebit in acea seara, caci au urmarit aurora boreala timp de cinci ore. „Luiza mi-a spus ca aceasta a fost una dintre cele mai frumoase aurore din viata ei. Iar ea a dedicat mai multi ani acestui lucru”. 

Ina Terescenco si-a uimit urmaritorii virtuali cu o noua schimbare de look! Cum a aparut bloggerita pe retelele sociale - FOTO

„Cea mai mare nebunie a inceput dupa cinci ore... cand deja nu mai aveam puteri”, a mentionat Tatiana. 

Aceasta a afirmat ca este nespus de bucuroasa ca in acel moment, alaturi de ea a fost sotul sau. „Sa vad asta impreuna cu persoana pe care o iubesc - cea mai puternica emotie pe care am trait-o in intreaga mea viata”. 

Frigul nu o sperie! Valeria Fainescu - o sedinta foto „fierbinte” in plina iarna - FOTO

De asemenea, Tatiana a publicat in feed un videoclip din acea seara si a scris un mesaj lung. 

„La un moment dat mi-am spus: „De ce ar trebui sa aman? Nu voi fi mereu aici”. Exista azi si acum si trebuie sa faci asa ca visele tale sa devina realitate! De ce sa uiti de copilul din tine, care a visat ca vei realiza toate aceste visuri cand vei fi matur? De ce trebuie mereu sa tragi pe cineva dupa tine si de fiecare data sa ramai dezamagit din cauza ca oamenii nu sunt la fel de visatori? Este alegerea lor, viata lor. Tu ai viata ta, plina de culoare, plina de scopuri si de cele mai incredibile vise. Fa-o, nu te indoi in tine! Ai totul pentru a-ti indeplini visele! Universul va fi de partea ta. Tine minte asta. La data de 13 ianuarie 2023, vineri, visul meu s-a indeplinit. L-am realizat alaturi de persoana mea iubita si alaturi de oamenii pe care nu-i cunosc atat de bine”, a scris Tatiana. 

Mama lui Roman Burlaca - o bunica implinita! Mesajul pe care l-a postat Ludmila Burlaca pe retelele de socializare: „Multumim Doamne pentru acest mare dar!”

Tatiana Koberidze este una din cele mai urmarite bloggerite din Republica Moldova avand peste 160 de mii de urmaritori pe Instagram. Aceasta este cunoscuta in special pentru faptul ca ii place la nebunie sa calatoreasca, sa exploreze noi locuri si destinatii. In 2021 ea a calatorit in 11 orase ale lumii. 

Gabriella Damir a nascut! Vezi imaginea pe care a postat-o bloggerita, dar si ce prenume are micutul - FOTO

Articole din aceeasi categorie