16.01.2023
Ina Terescenco si-a uimit urmaritorii virtuali cu o noua schimbare de look! Cum a aparut bloggerita pe retelele sociale - FOTO

Ina Terescenco este cunoscuta in mediul online pentru felul sau deschis de a fi. Face mereu glume si discuta, fara a se sfii, pe orice tema isi doreste. Recent insa, bloggerita a aparut pe Instagram altfel decat o stim cu totii. Vezi mai jos despre ce este vorba. 

O cunoastem pe Ina Terescenco ca pe o bruneta rebela. Cu toate acestea, recent, bloggerita a aparut pe pagina sa de Instagram altfel. 

Aceasta a publicat cateva story in care o vedem cu o noua tunsoare - un bob scurt, intr-o nuanta de blond rece, cu breton. 

Mama lui Roman Burlaca - o bunica implinita! Mesajul pe care l-a postat Ludmila Burlaca pe retelele de socializare: „Multumim Doamne pentru acest mare dar!”

„Sexy”, a mentionat aceasta intr-un Story, adaugand un emoji care rade. 

Este evident faptul ca Ina a incercat o peruca, insa trebuie sa remarcam ca bloggeritei ii sta foarte bine cu o astfel de nuanta. 

Gabriella Damir a nascut! Vezi imaginea pe care a postat-o bloggerita, dar si ce prenume are micutul - FOTO

Ina Terescenco este o bloggerita din Republica Moldova. Pe Instagram o urmaresc peste 120 de mii de abonati, iar pe Tik-Tok se bucura de peste 18 milioane de aprecieri.

Ai auzit-o pe Iuliana Beregoi cum canta live? Interpreta si-a uimit fanii cu vocea sa - VIDEO

Articole din aceeasi categorie