16.01.2023
Iti da fiori! Vlada Botan si-a incantat fanii cu un cover la piesa „Va urma” a interpretei Feli - VIDEO

Tanara cantareata din Moldova, Vlada Botan, care cucereste publicul cu vocea sa a lansat chiar de Anul Nou pe stil vechi un cover la piesa „Va urma” a cunoscutei interprete din Romania, Feli.

La ai sai 18 ani, Vlada Botan, interpreta si bloggerita, cucereste cu mare succes atat publicul din Republica Moldova, cat si de peste Prut. 

Video-ul a fost publicat pe pagina sa de Instagram.

Coverul sau a acumulat peste 5 mii de aprecieri si o multime de comentarii frumoase din partea internautilor. 

Ina Terescenco si-a uimit urmaritorii virtuali cu o noua schimbare de look! Cum a aparut bloggerita pe retelele sociale - FOTO

„Canta, muzica linisteste si trateaza!”, „N-am cuvinte”, „Atat de bravo”, „Piele de gaina”, „Ce frumoooooos!”, „Felicitari, foarte talentata!”, „Cat de frumos... Bravo, Vlada”, „Fenomenal”, „Wow, sincer, sunt uimita”, „Cat e de placut sa o asculti pe Vlada cum canta”, au scris fanii sai. 

Tanara artista mai are lansate si alte cover-uri apreciate, cum ar fi „Lasa-ma” de Mark Stam sau „Colind de Craciun”. 

Frigul nu o sperie! Valeria Fainescu - o sedinta foto „fierbinte” in plina iarna - FOTO

Vlada Botan este o interpreta si bloggerita din Republica Moldova, cunoscuta in special in mediu online. Pe Instagram are o comunitate de peste 130 de mii de urmaritori, iar pe Tik-Tok a acumulat peste 2 milioane de aprecieri la videourile sale.

Mama lui Roman Burlaca - o bunica implinita! Mesajul pe care l-a postat Ludmila Burlaca pe retelele de socializare: „Multumim Doamne pentru acest mare dar!”

Articole din aceeasi categorie