14.01.2023
Mama lui Roman Burlaca - o bunica implinita! Mesajul pe care l-a postat Ludmila Burlaca pe retelele de socializare: „Multumim Doamne pentru acest mare dar!”

Familia Burlaca a devenit mai mare, odata cu venirea pe lume a copilului lui Roman Burlaca si Gabriella Damir.

Acest eveniment a fost unul mult asteptat, mai ales pentru parintii cuplului care au devenit bunici. 

Mama regizorului Roman Burlaca a publicat pe Facebook un mesaj emotionant: „Azi e mare sarbatoare pentru toata lumea - Sfantul Vasile !!! Pentru familia noastra e sarbatoare dubla, a venit pe lume nepotelul nostru Avraam, fiul lui Roman si al Gabrielei !!! Multumim Doamne pentru acest mare dar!!! Bine ai venit scumpul nostru NEPOTEL!!! Felicitari PARINTILOR!!! Ne rugam pentru PACE!!!”.

Hitul acestui an! Carla's Dreams si Nicole Cherry vor „sparge” topurile cu piesa pe care au lansat-o impreuna. Vezi cum suna melodia -VIDEO

Astazi, Gabriella Damir a anuntat ca a adus pe lume un baietel pe care l-au numit Avraam. 

Gabriella si Roman si-au oficializat relatia in luna septembrie a anului 2021, iar peste un an au jucat o nunta mare. In cadrul evenimentului, cuplul au anuntat ca sunt in asteptarea primului lor copil.

Cum a fost prima calatorie cu avionul pentru cea mai inalta femeie din lume: „Au fost anulate sase locuri si au pus o targa”

Articole din aceeasi categorie