21.11.2022
Tatiana Jacot vine cu o premiera inedita dedicata tuturor moldovenilor! Piesa este insotita de un videoclip original, in care apare si fiica interpretei - VIDEO

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost interpreta de muzica populara Tatiana Jacot. Artista a venit cu o premiera, o noua melodie pe care a lansat-o recent. 

„Astazi urmeaza sa va prezint o melodie si acolo am fost exact asa imbracata. Am tinut in asta seara sa fiu la fel imbracata”, a mentionat interpreta.

Pentru a se aranja, interpretei ii ia in jur de doua ore. „Numai basmaua pana o aranjez. Trebuie sa fie totul impecabil. Uneori ma ajuta cineva, dar in 20 de ani de experienta m-am invatat sa ma aranjez singurica. Si machiajul mi-l fac singura”. 

E chimie nebuna intre ei! Andreea Bostanica si Antonio Pican au lansat o melodie noua, alaturi de un videoclip oficial. Vezi cat de pasionati sunt tinerii interpreti - VIDEO

Recent, interpreta a lansat o noua melodie. „Eu am facut mai multe videoclipuri, insa asa cu regie este pentru prima data. Sper sa aiba un succes mai mare, mai multe vizualizari. Mi s-a parut ca va prinde la moldoveanul nostru”. 

Diana Grigor a implinit 31 de ani! Vezi ce petrecere a dat interpreta cu ocazia zilei sale de nastere - FOTO/VIDEO

Videoclipul este insotit de foarte mult umor. „Mi-am dorit si eu sa fie asa, dar si prietenul meu, Vitalie Jacota, care m-a ajutat. El mi-a spus ca asa o sa prinda mai bine. L-am ascultat si sper ca va prinde la public”.

La filmari a participat si fetita Tatianei Jacot. „Nu stiu daca ea va alege acest drum, dar ii place mult meseria mea. Vrea mereu sa mearga cu mine. Ea a mai aparut intr-un videoclip, la colinda. Avea un anisor. Si acum cand se uita ii place foarte mult”. 

Dupa o pauza lunga, Misha Miller lanseaza o noua melodie „Mahala”, o colaborare senzationala cu Sasha Lopez. Vezi cat de bine suna aceasta -VIDEO

„Vreau sa multumesc tuturor care m-au ajutat sa-mi indeplinesc visul si aceasta realizare frumoasa. In primul rand Orchestrei Lautarii, in frunte cu maestrul Nicolae Botgros. Cumatrului meu, Ion Magir. Actorilor principali, Vitalie Jacota si Victoria Turcanu. Ansamblului Flueras, Cimbrisoru si Dacia. Si desigur sotului meu pentru toata sustinerea”, a afirmat interpreta. 

Articole din aceeasi categorie