19.11.2022
Dupa o pauza lunga, Misha Miller lanseaza o noua melodie „Mahala”, o colaborare senzationala cu Sasha Lopez. Vezi cat de bine suna aceasta -VIDEO

Misha Miller revine cu o noua colaborare cu Sasha Lopez, care promite sa devina acel hit viral ce se va auzi la toate petrecerile, in cluburi, la radiouri.

„Mahala” este un mix unic in care vocea puternica a Mishei Miller este pusa in evidenta de beaturile electronice ale lui Sasha Lopez. Acordurile originale ale piesei Mahalageasca vin sa completeze energia piesei si sa o transforme intr-un super hit.

E chimie nebuna intre ei! Andreea Bostanica si Antonio Pican au lansat o melodie noua, alaturi de un videoclip oficial. Vezi cat de pasionati sunt tinerii interpreti - VIDEO

„Muzica veche ne inspira mereu si reprezinta un reper in creatia noastra. Tocmai de aceea o piesa atat de veche ne-a provocat, iar acum Mahalageasca suna atat de fresh si modern. Ca de fiecare data, colaborarea cu Sasha a fost o incantare si ii multumesc ca a acceptat invitatia de a lucra im-preuna. Cu siguranta o sa va placa rezultatul si o sa va inspire”, a spus Misha Miller.

„Ma bucur ca am acceptat invitatia Mishei de a mai face o piesa impreuna, prima colaborare, Smoke Me, fiind una de mare succes. Cand am auzit piesa in varianta de demo, am stiut ca mi se potriveste si ca putem face din ea, impreuna, un nou hit international”, a spus Sasha Lopez.

„Eu am crezut ca voi o sa va sarutati”: Antrenorii au ramas impresionati de chimia dintre moldoveanul Ovidiu Gorincioi si romanca Anastasia Budesteanu la Vocea Romaniei - VIDEO

Videoclipul piesei „Mahala” suprinde energia piesei, iar Misha bucura cu prezenta ei incantatoare in ipostaze inedite de styling atat feminine, cat si masculine. In clip, artista a pus accent pe frumusetea umana si pe libertatea de exprimare fara limite.

Articole din aceeasi categorie