19.11.2022
Diana Grigor a implinit 31 de ani! Vezi ce petrecere a dat interpreta cu ocazia zilei sale de nastere - FOTO/VIDEO

Recent, Diana Grigor si-a sarbatorit ziua de nastere. Interpreta din Republica Moldova a implinit 31 de ani. 

Pe pagina sa oficiala de Instagram, Diana Grigor a publicat o multime de fotografii si filmulete din cadrul acestui eveniment important. 

Denis Roabes, solistul trupei The Motans, s-a casatorit in secret? Detaliul care a atras atentia - FOTO

„Este incredibil de placut sa stii ca exista oameni in lume care, de ziua mea, imi ofera cadouri atat de nepretuite precum atentia lor, cuvintele emotionante si dorintele sincere. Multumesc, dragilor mei, pentru felicitari si pentru faptul ca sunteti in viata mea. Va iubesc”, a mentionat Diana Grigor pe pagina sa de Instagram. 

Inca nu le vine sa creada! Cum arata in interior bolidul sotilor Ilie si Tatiana Maxian, dar si ce functii are acesta: „Doar ne apropiem de ea si ea se deblocheaza” - VIDEO

Cu ocazia implinirii a 31 de ani, interpreta a decis sa dea o petrecere nemaipomenita. Aceasta a optat pentru un local din capitala, unde au fost invitate doar cele mai apropiate si dragi persoane. 

Printre invitatele sale a fost si interpreta Mariana Mihaila, care a publicat ulterior pe retelele socilae o fotografie cu Diana si a scris: „Aniversare frumoasa, scumpa Diana”. 

Cu siguranta nu ai mai vazut-o asa! Vezi cum a aparut bloggerita Vlada Botan in ultima sa publicatie pe retelele sociale - FOTO

Pentru sarbatoare, Diana a optat pentru o rochie mini, intr-o nuanta de un albastru deschis, care era completata cu pene. De asemenea, interpreta a purtat o pereche de pantofi stileto in aceeasi nuanta cu rochia. Machiajul si coafura sa au fost lejere. 

Iar cea mai mare surpriza a fost din partea localului in care Diana Grigor si-a serbat ziua de nastere. Acestia au surprins-o pe interpreta nu cu o prajitura, cum e de obicei, ci cu o sampanie cu lumanare. 

Patrick Hanganu - marturisiri sincere despre viata sa personala! Afla de ce interpretul nu publica imagini cu mama copilului sau pe retelele de socializare - VIDEO

Diana Grigor este o interpreta din Republica Moldova. Aceasta este foarte activa si pe Instagram, unde are o comunitate de peste 23 de mii de urmaritori.

La multi ani, Diana!

Articole din aceeasi categorie