19.11.2022
E chimie nebuna intre ei! Andreea Bostanica si Antonio Pican au lansat o melodie noua, alaturi de un videoclip oficial. Vezi cat de pasionati sunt tinerii interpreti - VIDEO

Andreea Bostanica, una dintre cele mai populare bloggerite din Republica Moldova si Romania, in varsta de 18 ani, a lansat recent o noua piesa in colaborare cu Antonio Pican. Vezi mai jos cat de senzual este videoclipul in care apar tinerii interpreti. 

Pe 18 noiembrie, Andreea Bostanica si Antonio Pican au lansat o melodie comuna. Aceasta se numeste „Ra Ta Ta” si este despre dragoste. 

Textul a fost scris de insasi Antonio. „Unu, doi... cu tine nu-i proba. Nu facem amor ca sa fie de forma. Vreau sa ma iubesti pana intru in coma. Pielea ta are cea mai buna aroma”, este un fragment din piesa. 

Denis Roabes, solistul trupei The Motans, s-a casatorit in secret? Detaliul care a atras atentia - FOTO

Pentru videoclip, tanara a avut mai multe tinute, printre care un outfit mai lejer, format dintr-o pereche de jeans, ghete si o geaca de piele. De asemenea, aceasta a avut si o tinuta stralucitoare formata din doua piese albe, un top si o fusta cu o taietura adanca, pana la sold. Machiajul sau era lejer, cu accent pe buze.

In timpul filmarilor, cei doi erau foarte apropiati. Tinerii se imbratisam, dansau senzual si se simtea o mare chimie intre ei. 

Una dintre locatiile la care au filmat a fost un restaurant, care a fost arendat in intregime pentru videoclip. La restaurant, Andreea era imbracata intr-o rochie neagra mulata, cu decupaje la talie. Aceasta si-a facut bucle, iar machiajul a ramas acelasi. Antonio era imbracat intr-un costum clasic albastru, cu papion. 

Cu siguranta nu ai mai vazut-o asa! Vezi cum a aparut bloggerita Vlada Botan in ultima sa publicatie pe retelele sociale - FOTO

Melodia i-a incantat mult pe fanii interpretilor. Aceasta a acumulat peste 230 de mii de vizualizari in doar doua zile, si sute de comentarii frumoase. 

„Felicitari la amandoi si tot respectul pentru munca depusa!”, „Felicitari, oameni frumosi!! O piesa ritmata, fresh, cu versuri gandite bine care iti incanta urechea, o colaborare superba la care poate nu ma gandeam vreodata”, „Asa cum ma asteptam o piesa extraordinara la fel ca voi”, „E superba piesa! Sper sa ajunga 1 trending”, „O piesa geniala”, „Cea mai frumoasa melodie”, „E genul de piesa pe care as vrea sa o ascult la radio si care va ramane in inimile oamenilor”, sunt doar cateva din comentariile lasate de internauti pe canalul de Youtube al lui Antonio. 

Patrick Hanganu - marturisiri sincere despre viata sa personala! Afla de ce interpretul nu publica imagini cu mama copilului sau pe retelele de socializare - VIDEO

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 4 milioane de abonati pe TikTok si aproape 1 milion pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie