18.01.2022
Tany Vander si-a marit fesele! Bloggerita insa nu este complet multumita de rezultat: „Nu e ceea ce mi-am imaginat, e bine cand nu ai asteptari totusi” - VIDEO

Tany Vander a impartasit de curand cu urmaritorii sai de pe Instagram experienta sa de marire a feselor.

Bloggerita a afirmat in mai multe contexte pe retelele sale de socializare ca se simte complexata de aspectul si dimensiunea mica a fundului sau, iar din aceasta cauza a descis sa recurga la procedura de marire a feselor cu acid hialuronic.

Pentru a-si vedea visul realitate, fosta cantareata a mers la Moscova. 

Tanara, neinfricata si extrem de curajoasa! Prezentatoarea Vlada Mardari - prietena partiilor negre: „Cand esti in varful acestei partii tu efectiv nu vezi partia si valea, vezi doar limita, iar atunci te gandesti sa ma duc sau nu.” - VIDEO

 

Ea a afirmat ca marirea feselor cu acid hialuronic este similara cu o injectie pentru riduri. Se efectueaza sub anestezie locala si nu necesita o spitalizare.

Bloggerita a aratat intreg procesul si a povestit fiecare detaliu. „ Nu este o operatie dragilor, e o injectare care dureaza 30 de minute.” 

Ea a spus ca desi nu este o procedura dureroasa, pe alocuri a fost mai complicat. „Uneori era foarte dureros, daca nimerea in locul fara anestezie” . Bloggerita s-a mai simtit rau si din cauza iedocainei.

 

Intr-un final, ea a aratat ca procedura a avut loc cu succes, mai mult de atat, ea a putut sta indata pe fund.

Aceasta a afirmat ca se bucura ca asteptarile sale nu au fost prea mari pentru ca ar fi fost dezamagita acum.

Desi credea ca isi va injecta doar 200 ml in ambele fese, pentru un rezultat vizibil ea a trebuit sa-si injecteze 340 ml, intrucat are fesele foarte lungi si goale. „Fesele mele sunt lungi si goale, iar ele trebuie umplute. Abia la 340 ml a inceput sa se vada.” 

Tany a afirmat ca va astepta sa treaca o luna ca sa vada cum se modeleaza forma feselor si daca va mai fi necesar sa isi injecteze mai mult. 

Ea se declara multimita de rezultat, dar totusi nu a primit ceea ce si-ar fi imaginat.

Iubeste adrenalina si ii place sa riste! Adriana Ochisanu: „Chiar m-am urcat pe o motocicleta „Harley Davidson” si am mers cu o viteza nebuna cu o placere enorma” - VIDEO

Tany le-a aratat urmaritorilor sai rezultatul, iar reactiile nu au intarziat sa apara.

 

Cum arata Paula Seling in urma cu mai bine de 22 de ani. Imaginile postate pe internet i-au cucerit pe fani: „Ai descoperit secretul tineretii vesnice?” - FOTO

Sursa FOTO/VDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie