18.01.2022
Cum arata Paula Seling in urma cu mai bine de 22 de ani. Imaginile postate pe internet i-au cucerit pe fani: „Ai descoperit secretul tineretii vesnice?” - FOTO

Timpul pare sa fi stat in loc pentru Paula Seling, iar o dovada in acest sens sunt fotografiile facute publice de curand de artista, ce au fost surprinse in urma cu mai bine de 20 de ani.

Paula Seling este recunoscuta pentru faptul ca reuseste sa se mentina intr-o forma fizica de invidiat, iar imaginile postate pe retelele sociale arata cum trecerea timpului nu si-a pus amprenta pe chipul ei.

„In jur de 20 de ani. Atat aveam cand am facut pozele asta.”, a scris artista in dreptul fotografiilor in care apare intr-o rochie mulata si intr-o camasa oversized.

O noua aparitie provocatoare! Alexandra Stan si-a aratat bronzul intr-un costum de baie decoltat, pe o plaja din Tulum - FOTO

Imaginile au adunat rapid mii de aprecieri, dar si numeroase comentarii: „Esti neschimbata!”, „Dar tu nu imbatranesti deloc? Ai descoperit secretul tineretii vesnice?”, „Ai fi putut sa spui ca ai fost in weekend la un shooting, nu s-ar fi prins nimeni!”, au comentat internautii.

Artista are 43 de ani, insa reuseste sa se mentina intr-o forma fizica de invidiat. Ea a marturisit, in urma cu cativa ani, ca are zile in care nu mananca deloc. De asemenea, ea a dezvaluit ca are un metabolism mai comod ce-i permite sa nu ia in greutate usor. Secretul cel mai mare al vedetei este lipsa carnii din toate mancarurile ei.

Cine a fost Nino Cerruti - celebrul stilist italian. Acesta a murit la varsta de 91 de ani - FOTO

„Sunt vegana, adica am scos din alimentatie orice produs de origine animala, inclusiv pestele si fructele de mare. Prima oara am renuntat la carne in urma vizionarii documentarului „Generatia Fast Food“, unde am vazut cum industria alimentara trateaza animalele. E oribil. Am decis sa nu mai particip la asa ceva. Apoi, in urma cu patru ani, am citit niste materiale despre nutritie, am vizionat cateva documentare si am inteles beneficiile vietii vegane. Apoi totul a culminat cu explicatiile domnului Dr. Liviu Deacu despre nutritie si cum e bine sa ne hranim. Ma simt in echilibru acum" , a marturisit recent Paula.

De asemenea, solista a spus de nenumarate ori ca mananca putin si face mult sport, iar asta se vede. 

Sofia Vergara - aproape neschimbata de 30 de ani. Actrita columbiana, irezistibila in costum de baie, intr-o imagine din anii '90 - FOTO

Articole din aceeasi categorie