18.01.2022
Iubeste adrenalina si ii place sa riste! Adriana Ochisanu: „Chiar m-am urcat pe o motocicleta „Harley Davidson” si am mers cu o viteza nebuna cu o placere enorma” - VIDEO

Prima invitata din anul 2022 in cadrul emisiunii „O Seara Perfecta” a fost interpreta de muzica populara Adriana Ochisanu, care a cantat melodia sa noua, inregistrata cu orchestra fratilor Advahov, dar si a vorbit despre preferintele sale secrete, de care nimeni nu stia pana acum. 

Piesa este compusa de Marina Morozniuc-Adam si in ea se poate regasi oricine, dupa spusele interpretei, deoarece in ziua de astazi invidia si fatarnicia sunt un lucru des intalnit. „Ca si in orice domeniu, ca si in domeniul ta, exista boala asta „invidia” si oamenii care sufera de aceasta boala sunt niste oameni foarte nefericiti”. 

Cristina Stefania, iubita lui Speak a pozat senzual pe o placa de surf. Fanii au reactionat imediat: „Ne spui si noua reteta frumusetii?” - FOTO

Anul artistei a inceput extraordinar de bine. Dupa spusele sale, chiar de Revelion a mers la munca. „Am lucrat si eu ca toti artistii, pentru ca aproape doi ani am stat mai mult pe acasa. Am avut ocazia sa muncesc si eu de Revelion si de Craciun in stil nou. Am mers in Romania, la Roman. Pe data de 25 decembrie am mers in Paris, unde am cantat pentru un prieten foarte drag”. 

Iar dupa munca a urmat si vacanta mult dorita si asteptata. „Dupa Revelion mi-am luat familia si am plecat la munte”. 

In acest an, artista a ales sa mearga la Targu Jiu, la Ranca. „Am fost intr-un loc foarte frumos, un loc pitoresc. Am prins acolo multa zapada, ningea atat de frumos, eram ca intr-o poveste”. 

Cum arata Paula Seling in urma cu mai bine de 22 de ani. Imaginile postate pe internet i-au cucerit pe fani: „Ai descoperit secretul tineretii vesnice?” - FOTO

Ia place adrenalina, insa nu a riscat sa se urce pe schi, din simplul motiv ca ii era frica sa nu se traumeze inainte de spectacolul sau. „Cand am fost in Canada, chiar m-am urcat cu cumnatul meu pe o motocicleta „Harley Davidson”, mi-am pus si casca. Nu aveam protectie pe fata asa ca tot praful imi venea in fata, eram murdara, dar am primit asa o placere si o adrenalina”. 

Urmatorul scop este de a se invata sa schieze profesional. „Cred ca deja la anul viitor. Am sa imi iau un instructor care ma va ghida si ma va invata cum sa schiez corect”. 

Bloggerita Cassey Ho a aratat, cu ajutorul Photoshopului, care erau standartele unei figuri ideale la femei timp de 100 de ani - FOTO

Timp de doi ani, Adriana Ochisanu a asteptat cu nerabdare acest moment si uite ca el a sosit. Este vorba despre spectacolul sau, care trebuia sa aiba loc acum doi ani, insa din cauza restrictiilor si a pandemiei, acesta a fost amanat. „Toata lumea care a procurat bilete si asteptau acest spectacol, tin sa va anunt ca va asteptam cu mare drag la spectacolul „Cantecul e viata mea”, pe 18-19 martie”. 

Rapusa de Covid-19 la doar 18 ani! Vezi cum arata modelul brazilian, care a plecat din viata atat de devreme: „Cu mare durere trebuie sa ma despart de iubirea vietii mele” - FOTO

„Am pregatit surpize, invitati din Romania, concertul va fi total live”, a mentionat Adriana Ochisanu. 

Dupa spusele invitatei, aspectul fizic foarte mult conteaza si in acest spectacol ea isi va schimba cateva tinute, pentru a arata splendid pe tot parcursul evenimentului. „Foarte mult conteaza, mai ales cand esti doamna. Mai intai toti se uita cum te-ai imbracat, ce pantofi ai, ce machiaj ai”. 

Adriana este o femeie foarte ingrijita si ea indeamna toate domnisoarele sa fie la fel. „Chiar si cand iesi sa arunci gunoiul, sa fiti mereu aranjate, nu pentru cineva, ci pentru voi”. 

Dupa ce au divortat, Pavel Priluchnii si Agata Mutsenietse se odihnesc intr-o vacanta impreuna cu copiii lor - FOTO

Pentru acest an, arista isi doreste in primul rand sa realizeze spectacolul ce urmeaza sa aiba loc. „Cu mare drag va invit sa fiti alaturi de mine in aceasta zi. Am foarte multe proiecte pe care vreau sa le realizez, cantece noi si de muzica usoara si populara. Colaborari multe. Sa fiu sanatoasa eu si toti cei dragi mie”. 

Articole din aceeasi categorie