18.01.2022
Tanara, neinfricata si extrem de curajoasa! Prezentatoarea Vlada Mardari - prietena partiilor negre: „Cand esti in varful acestei partii tu efectiv nu vezi partia si valea, vezi doar limita, iar atunci te gandesti sa ma duc sau nu.” - VIDEO

Invitata emisiunii O Seara Perfecta a fost prezentatoarea Pro TV Vlada Mardari. 

Gazda emisiunii iSanatate a vorbit despre vacanta sa la munte, care a fost o experienta de neuitat.

„Am venit odihnita moral, fizic insa mai putin. Am facut un efort fizic tare bun, am venit acasa cu dureri de muschi insa si asta este miscare, un sport pe care oamenii norocosi care traiesc langa munte il practica.” 

Aparitie rara! Cristofor Aldea-Teodorovici a publicat imagine cu familia sa: „Toti oamenii sunt buni si au putere pentru a iubi, doar ca unii au uitat cum e asta..” - FOTO

Vlada a avut parte de o vacanta la Bukovel si spune ca a prins un peisaj de poveste:„In afara de partii si zona asta cu schiatul ai impresia ca esti foarte izolat si esti departe de civilizatie si este intr-adevar ca in poveste” 

Ea a revenit la acest tip de activitate dupa 5 ani de pauza. „Inainte mergeam cam in fiecare an, uneori chiar de doua ori si imi era foarte dor, doar ca apoi a aparut sarcina, alaptarea si bebe si nu am fost la schiat cam 5 ani. Imi era dor de senzatiile acestea foarte mult.” a povestiti Vlada.

Prezentatoarea Pro TV este o fire curajoasa si o amatoare a partiilor negre. „Cand esti in varful acestei partii tu efectiv nu vezi partia  si valea, vezi doar limita, iar atunci te gandesti sa ma duc sau nu.”

Cristina Stefania, iubita lui Speak a pozat senzual pe o placa de surf. Fanii au reactionat imediat: „Ne spui si noua reteta frumusetii?” - FOTO

 

Ea a povestit ca a organizat chiar si o cursa de intrecere impreuna cu sotul sau, care concura insa pe snowboard. „Am coborat dealul abrupt, l-am intrcut pe el, iar apoi am cazut de-a binelea. Am cazut cu fata fata in zapada si a fost un impact destul de mare, noroc de produsele de make-up.” 

Vlada a pregatit multe surprize in noul sezon iSanatate. Ea a mentionat ca va avea multe subiecte interesane, invitati alesi si specialisti pe masura.

Breton „cascada”, coafura „sirena” sau o tunsoare scurta! Afla care vor fi cele mai in voga coafuri in anul 2022: „Incearca macar uneori sa iti lasi parul sa fie asa cum este el, fara a-l coafa” - FOTO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie