27.01.2020
Tany Vander isi vinde masina cu 34 de mii euro. „Nu am reusit sa savurez mult timp din ea...”
De cand este in asteptarea unui bebelus, Tany Vander a inceput sa faca o serie de schimbari in viata ei.
Recent aceasta a spus ca este in cautarea unui apartament mai mare, iar ieri si-a anuntat urmaritorii ca isi vinde bijuteria pe patru roti.
Citeste si: Tany Vander – replica carcotasilor care o acuza ca-si etaleaza luxul pe Instagram. „Nu o sa mai ziceti ca sunt cu Vasea pentru banii lui.”
Pe contul sau de Facebook, vedeta a postat cateva imagini cu masina si a adaugat o mica descriere, in care explica motivul pentru care a decis sa se desparta de ea: 
„Am decis sa-mi vand bijuteria. Nu am reusit sa savurez mult timp din ea, dar am nevoie de o masina mai mare, stiti voi.
Mercedes C250 Coupe, l-am luat din salon dupa cum vedeti si l-am condus doar pe teritoriul Chisinaului, are doar 10.000 la bord si este din 2018.
Salonul este din piele naturala alcantara si acesta e un plus enorm deoarece vara nu se supraincalzeste, iar iarna nu se raceste.”, a comunicat Tany urmaritorilor.
Vedeta a anuntat si pretul pentru care este gata sa se desparta de masina – 34 de mii de euro. Oare cine va fi norocosul?
Citeste si: Tany Vander – despre sexul oral: „Aceasta este cea mai letala arma a unei femei.”
Sursa foto: Instagram.com, Facebook.com
Articole din aceeasi categorie