24.01.2020
Tany Vander – despre sexul oral: „Aceasta este cea mai letala arma a unei femei.”
Pe langa cariera sa muzicala, Tany Vander a reusit sa se afirme si ca speaker motivational. Zeci de femei o asalteaza cu intrebari si ii cer sfaturi in materie de viata personala, iar artista pare sa fie foarte bucuroasa sa le ajute cu cate un sfat.

De data aceasta, fosta interpreta a abordat unul dintre cele mai picante subiecte, ba chiar intime. Ea a vorbit despre sexul oral.

Aceasta a spus ca nu intentioneaza sa desfasoare subiectul, pentru ca este urmarita si de fetite mai mici, totusi a tinut sa puncteze doua aspecte foarte importante, in opinia ei. 

„Sa nu va fie jena niciodata sa faceti acele lucruri care aduc satisfactie tie si iubitului tau, dar numai in momentul in care ambii va doriti acest lucru. Sa nu va lasati influentate niciodata daca iubitul iti spune ca pentru dansu asta e important, iar tu esti categoric impotriva. Trebuie sa fie de comun acord si ambii sa primiti placere de la acest proces.”, considera Tany.

De asemenea, bruneta a tinut sa sublinieze importanta acestui aspect in viata sezuala a unui cuplu: „Sa nu uitati ca aceasta este cea mai letala arma a unei femei, fiindca barbatii sa lasa manipulati daca stii sa iti faci treaba in acest domeniu. Dar nu doar asta e important, trebuie sa ii oferi si feminitate, senzualizate, chimie, sa-l faci sa se simta special.”, a punctat ea.

Pe final de discurs, Tany a tinut sa ofere un ultim indemn urmaritoarelor sale: „Nu va uitati niciodata ce zice lumea, trebuie sa faceti doar ceea ce simtiti si atat.”, a conchis vedeta.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie