08.12.2019
Tany Vander – replica carcotasilor care o acuza ca-si etaleaza luxul pe Instagram. „Nu o sa mai ziceti ca sunt cu Vasea pentru banii lui.”
Nu este prima data cand Tany Vander este invinovatita ca-si etaleaza hainele, gentile si cosmetica de brand pe Instagram.

Si daca multe urmaritoare de ale sale iau aceste gesturi drept recomandari de la vedeta, altii insa sunt putin mai reticenti si o acuza pe Tany ca s-ar lauda cu luxul in care traieste. 

De cele mai multe ori, ea poarta tricouri cu simbolurile si denumirile brandurilor, dar si accesorii care arata clar ca e Hermes, Dolce&Gabbana, Gucci, Armani sau Roberto Cavalli.

Ultima achizitie de brand a nutritionistei este o crema de corp, despre care aceasta are doar comentarii de lauda. In timp ce facea InstaStory demonstrandu-si noua cumparatura, Tany a lasat sa se vada si bonul cu pretul cremei, care nu era deloc unul mic.

Una dintre urmaritoare s-a grabit sa-i reproseze viitoarei mamici ca a lasat bonul intentionat, ca sa arate valoarea lui: „Ai vrut sa demonstrezi cat de p******* esti si de aia ti-ai lasat cecul in cadru?”, a scris aceasta.

Evident! Si zi merci ca nu pun cecul cu gentile sau incaltamintea care mi-o iau, caci atunci in genere nu ai gasi adjective ca sa imi spui cum sunt. Si daca sincer chiar ma bucur ca a nimerit cecul in cadru din doua motive: ca o sa vedeti, in sfarsit, cat de bashleovaya sunt si nu o sa ziceti ca sunt cu Vasea pentru banii lui si poate o sa evit zecile de mesaje cu intrebarea „Da cat costa crema?”, a replicat Tany.

Tany Vander s-a casatorit in aceasta toamna cu iubitul ei, omul de afaceri, Vasiliy Lungo. Cei doi sunt in asteptarea unui baietel.

Articole din aceeasi categorie