03.01.2023
Talentati, artistici si plini de creativitate! Cine sunt tinerii pe care i-am descoperit in anul 2022 - FOTO

Anul 2022 a fost despre descoperiri frumoase. In acest an, noi am cunoscut o multime de tineri talentati, care ne-au incantat cu melodiile si performantele lor. Iar cine sunt acestia, vezi in articolul de mai jos. 

Prima Dragoste

Alexandra Cebotar este o tanara artista de 19 ani, din Chisinau, care iubeste la nebunie muzica, iubeste sa creeze si spera ca va ajunge cat mai departe in domeniul muzicii. Tanara vrea sa motiveze si alte persoane sa lucreze, deoarece motivatia, dupa spusele interpretei, este o cheie a succesului. Pentru prima data, artista a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta la inceputul anului 2022. Aceasta si-a prezentat noua sa melodie „Dezbracata de greseli”. 

Seamana ca doua picaturi de apa! Stiai ca Vlada Botan are o sora, la fel de frumoasa? Vezi cum arata Simona - FOTO

Nicu Ciumasu

Nicu Ciumasu este student in anul patru la Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice. Acesta a devenit cunoscut datorita rolului sau in renumitul spectacol „Romeo si Julieta”, in care l-a jucat pe insasi Romeo. Nicu activeaza la Teatrul National „Mihai Eminescu”. Potrivit actorului, acesta este primul sau rol serios, dar nu si ultimul. „Oricine viseaza sa-l joace pe Romeo. Asta e un pas foarte mare si e un noroc care mi-a suras”, a spus Nicu Ciumasu intr-un interviu. 

Satoshi

Satoshi este un interpret din Republica Moldova, care are deja mai multe piese lansate. Acesta este cunoscut in special datorita colaborarii sale cu Prima Dragoste. Impreuna, tinerii au lansat o piesa care se numeste „I Love You” si care a prins foarte mult la public. De asemenea, recent, Satoshi a lansat o piesa dedicata tuturor mamelor. Piesa este interpretata in limba romana si se numeste „Mama Mi-a Spus”. Apropo, aceasta piesa a adunat aproape 1 milion de vizualizari pe Youtube.

Laurentia Coptilet

Interpreta de muzica populara Laurentia Coptilet, la doar 21 de ani, si-a indeplinit cel mai mare vis al sau - a inregistrat doua melodii impreuna cu renumita Orchestra „Lautarii”. Dupa spusele sale, ea adora muzica populara si o asculta mereu si oriunde. „Eu nu iubesc petrecerile cu muzica moderna. La mine in familie muzica usoara si moderna nu prea s-a auzit, caci si mama si tata iubesc muzica populara”, a mentionat interpreta intr-un interviu. 

Fashion bloggerita Doina Ciobanu s-a casatorit in secret la o vinarie din Moldova! Revista Vogue France a publicat imagini exclusive de la nunta acesteia - FOTO

Reghina-Alexandrina

Reghina-Alexandrina Gaviuc este cunoscuta pentru vocea sa fermecatoare si pentru faptul ca manuieste arta cantatului la acordeon de mai bine de 11 ani. Recent, tanara a lansat o piesa in colaborare cu cunoscutul interpret de la noi Marin Cretu, care se numeste „Tata, tata”. Nici in aceasta piesa, Reghina-Alexandrina nu a lasat acordeonul. „Faceam asta pana in momentul actual inconstient, insa am inteles ca trebuie sa ma axez mai mult pe acest instrument. Sunt cu el din clasa intai”, a spus Reghina intr-un interviu recent. 

Valeria Marcu

Valeria Marcu a devenit cunoscuta dupa ce a facut show mare pe scena de la Vocea Romaniei si i-a cucerit in unanimitate pe antrenori. Intr-un interviu, Valeria a mentionat ca, canta de la 4 anisori. De asemenea, aceasta este si profesoara de canto. „Am participat la zeci si sute de concursuri. Am peste 40 de trofee acasa. Am participat la „X factor” in 2018”, a spus Valeria Marcu intr-un interviu recent. 

Camelia Ursu

Camelia Ursu are 19 ani si este originara din satul Drasliceni. A invatat la liceul de muzica din Piatra Neamt, iar acum este studenta in anul doi la Cluj, unde face doua universitati - este studenta la facultatea de Relatii Publice si la muzica. Tanara si-a facut lansarea in muzica usoara cu piesa „Filmul tau”. Totusi, pe langa muzica usoara, Camelia o prefera si pe cea populara.„Nu am renuntat definitiv la ea, este o placere a sufletului meu. Voi lansa si o piesa populara. Nu sunt foarte stabila din punctul acesta de vedere. Le-am studiat pe amandoua”, a afirmat tanara intr-un interviu. 

Zi speciala pentru familia Valeriei Turcan! Fiul bloggeritei a implinit doi anisori. Vezi cum a fost felicitat micutul de catre parintii sai - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie