03.01.2023
Seamana ca doua picaturi de apa! Stiai ca Vlada Botan are o sora, la fel de frumoasa? Vezi cum arata Simona - FOTO

Chiar daca este foarte activa pe online, Vlada Botan este mai discreta atunci cand vine vorba despre expunerea familiei sale pe retelele sale de socializare.

Cu toate acestea, recent, interpreta a publicat pe pagina sa de Instagram un clip video, dar si cateva fotografii cu sora sa mai mica, pe nume Simona.

Cele doua au decis sa plece impreuna la shopping. In cele din urma, Vlada si Simona si-au procurat pulovere mov, identice.

Shakira, mesaj cu subinteles la adresa lui Pique la inceput de an: „Chiar daca cineva ne-a tradat...”

Dupa iesirea in oras surorile Botan si-au facut si un selfie care a fost apreciat in mediul online de peste 7 mii de internauti.

„Ce frumoase, pupici fetelor!”, „Dragostea mea, frumos.”, „Ce fete dragute si dulci.”, au scris cativa urmaritori virtuali in sectiunea de comentarii a imaginii. De asemenea si mama Vladei a lasat un comentariu: „Fetele mamei”.

Vlada Botan este o interpreta si bloggerita din Republica Moldova, cunoscuta in sprecial in mediu online. Pe Instagram are o cumunitate de peste 130 de mii de urmaritori, iar pe Tik-Tok a acumulat peste 2 milioane de aprecieri la videourile sale.

Fashion bloggerita Doina Ciobanu s-a casatorit in secret la o vinarie din Moldova! Revista Vogue France a publicat imagini exclusive de la nunta acesteia - FOTO

Articole din aceeasi categorie