02.01.2023
Fashion bloggerita Doina Ciobanu s-a casatorit in secret la o vinarie din Moldova! Revista Vogue France a publicat imagini exclusive de la nunta acesteia - FOTO

Logodita de 4 ani, bloggerita si modelul moldovean Doina Ciobanu care este stabilita cu traiul de mai multi ani peste hotarele tarii a decis sa-si organizeze nunta la o vinarie din tara, nu departe de granita cu Ucraina. 

Chiar daca mult timp Doina se gandea la o nunta pe insula greceasca Hydra, unde a avut loc cererea ei in casatorie, pandemia si apoi razboiul din Ucraina au facut-o sa-si schimbe complet planurile.

Doina si sotul ei Daniel care este australian si-au organizat nunta cand parintii mirelui se aflau in trecere prin Europa.

 „Ceremonia civila a fost in tara mea natala, Moldova, la o crama chiar langa granita cu Ucraina. Initial, am vrut sa o facem in alta parte, dar cu tot ce s-a intamplat anul acesta, m-am simtit foarte aproape de tara mea.”, a spus bloggerita pentru revista online Vogue France.

Cum arata Guz in copilarie? Interpretul a publicat o fotografie de arhiva pe retelele sociale - FOTO

De asemenea, Doina si-a creat singura rochia ei de mireasa care a fost una minimalista, confectionata exclusiv din matase.

La nunta Doinei Ciobanu si a lui Daniel au fost prezente doar cele mai apropiate persoane din viata lor.

Descoperire misterioasa in redactia stirilor PRO TV Chisinau! Wednesday Addams are o sosie chiar la noi in tara. Vezi cat de mult seamana Diana Ambros cu renumitul personaj - VIDEO

Muzica a fost si ea una de basm. La petrecere a evoluat dirijorului Filarmonicii Nationale a Moldovei si cvartetului sau, Mihail Agafita. 

Articole din aceeasi categorie