02.01.2023
Zi speciala pentru familia Valeriei Turcan! Fiul bloggeritei a implinit doi anisori. Vezi cum a fost felicitat micutul de catre parintii sai - FOTO/VIDEO

Valeria Turcan este unul dintre cei mai cunoscuti food bloggeri din Republica Moldova. Astazi, in familia bloggeritei este o mare sarbatoare, caci fiul ei si al sotului ei Maxim, a implinit doi ani. 

Pe pagina sa de Instagram, Valeria Turcan a publicat o serie de filmulete in care arata cum ea, impreuna cu Maxim, s-au pregatit pentru ziua de azi. Acestia au decorat livingul cu o multime de baloane, cu diferite decoratiuni de sarbatoare si, desigur, cu cadouri pentru fiul lor.

Fashion bloggerita Doina Ciobanu s-a casatorit in secret la o vinarie din Moldova! Revista Vogue France a publicat imagini exclusive de la nunta acesteia - FOTO

Valeria si Maxim i-au pregatit lui Saul mai multe cadouri, insa cel mai important si mai mare a fost o bucatarie pentru copii, care are aragaz, masina de spalat, hota, cratite si multe alte lucruri. „O sa ma joc mai mult decat Saul la aceasta bucatarie. Cel mai mult m-a atras hota care are si lumina si sunet. Are plita, poate sa se joace cu ea, are vesela superba, toata din lemn, tocator, spatule, cratite, are o masina de spalat rufe, microunda”, a spus bloggerita. 

Anul 2022 - un an plin de victorii pentru Republica Moldova! Care sunt cele mai marcante evenimente ale acestuia - FOTO

Micutul a primit si puzzle-uri, carti, Lego si multe, multe surprize frumoase atat din partea parintilor, cat si din partea rudelor sale.

De asemenea, in InstaStories, Valeria a publicat o serie de imagini de arhiva cu Saul. In fotografii il vedem pe Saul micut de tot, in primele zile de dupa nastere, dar si cand a implinit un anisor. 

Cum arata Guz in copilarie? Interpretul a publicat o fotografie de arhiva pe retelele sociale - FOTO

Valeria Turcan este una din cele mai cunoscute bloggerite din Moldova avand o comunitate de peste 140 de mii de urmaritori pe Instagram. Aceasta este casatorita cu Maxim Cerbadji si impreuna ei au un fiu pe nume Saul. 

Articole din aceeasi categorie