26.08.2022
Sylvester Stallone, prima aparitie publica de cand Jennifer Flavin a intentat divort - FOTO

In urma vestii ca Jennifer Flavin a depus cererea de divort, Sylvester Stallone a declarat ca aceasta problema se va incheia amiabil si intr-o nota de discretie maxima. Recent, actorul a aparut in public singur la un eveniment din New York.

Sylvester Stallone a iesit in public la cateva zile dupa ce sotia sa de 25 de ani a cerut divortul. Veteranul Rocky, in varsta de 76 de ani, a avut o aparitie surpriza la proiectia filmului Samaritan, produs de Amazon Prime Video, la AMC Empire 25 din New York, joi, 25 august.

Nicole Cherry, moment stanjenitor la un concert: „Mi s-a dezvelit un san. Eram langa scena si...”

Actorul a ales o tinuta simpla, eleganta, compusa dintr-un costum negru cu dungi, asortat cu o camasa neagra eleganta cu nasturi. Aparitia sa vine la doar cateva zile dupa ce Jennifer Flavin a depus cererea de divort vinerea trecuta, marcand prima data cand a fost vazut in public de la aflarea vestii despartirii lor.

Jennifer Flavin in varsta de 54 de ani, a depus o cerere de „desfacere a casatoriei si alte masuri de protectie” fata de actor la un tribunal din Palm Beach County, Florida.

Cei doi au sarbatorit 25 de ani de casnicie in luna mai a anului trecut, Stallone laudand-o pe Flavin ca fiind o femeie „incredibil de altruista, dedicata, rabdatoare”, iar Flavin scriind intr-o postare acum stearsa: „Casnicia noastra devine din ce in ce mai buna in fiecare an! Abia astept sa ne petrecem restul vietii impreuna!”.

Fosta iubita a lui Elon Musk a scos la licitatie fotografiile vechi ale miliardarului pentru a achita studiile fiului ei: „Eram atat de indragostita de el” - FOTO

Ei au impreuna trei fiice: Scarlet, 20 de ani, Sistine, 24 de ani, si Sophia, 25 de ani. Stallone este, de asemenea, tatal lui Seargeoh din casatoria sa anterioara cu Sasha Czack. Fiul sau mai mare, Sage, a murit in 2012.

O sursa apropiata familiei a declarat pentru PEOPLE ca Stallone si Flavin aveau probleme conjugale de ceva vreme si „au discutat despre faptul ca ar trebui sa astepte ca cele trei fete ale lor sa fie mai mari pentru a se desparti oficial”.

„Chiar nu a fost doar o singura problema care a facut-o sa ceara divortul”, a declarat o alta sursa pentru PEOPLE. „Au avut o multime de probleme de ani de zile si ea s-a saturat.”

Insiderul a adaugat ca Flavin si Stallone „continua sa aiba neintelegeri pe care Jen simte ca nu le va rezolva niciodata” si ca femeia de afaceri „s-a saturat sa se invarta intr-un cerc”.

Dar, in ciuda despartirii, „Jen se simte bine”, a spus sursa. „Un divort nu este niciodata o alegere usoara si nu este distractiv sa te confrunti cu el, dar ea simte ca este cel mai bine.”

Vorbind in exclusivitate cu cei de la PEOPLE, Flavin a spus ca va „pretui intotdeauna” relatia ei cu Stallone.

Sotia lui Kobe Bryant a dezvaluit ce va face cu banii castigati in urma procesului intentat dupa moartea sotului ei. Suma este uriasa

„Sunt trista sa va anunt ca, dupa 25 de ani de casnicie, am depus cererea de divort de sotul meu Sylvester Stallone. Desi nu vom mai fi casatoriti, voi pretui intotdeauna relatia de peste 30 de ani pe care am avut-o si stiu ca amandoi suntem dedicati fiicelor noastre frumoase”, a declarat ea.

„Cer intimitate pentru familia noastra in timp ce mergem mai departe pe cale amiabila”, a adaugat modelul.

Stallone a mai declarat pentru PEOPLE: „Imi iubesc familia. Abordam in mod amiabil si privat aceste probleme personale”.

Articole din aceeasi categorie