27.08.2022
Fosta iubita a lui Elon Musk a scos la licitatie fotografiile vechi ale miliardarului pentru a achita studiile fiului ei: „Eram atat de indragostita de el” - FOTO

Fosta iubita a fondatorului Tesla si SpaceX, Elon Musk, Jennifer Gwynn, cu care acesta a fost intr-o relatie in anii 1990, a scos la licitatie o serie de fotografii vechi cu el. De asemenea, ea va vinde si cadourile sale - un colier si o felicitare pentru ziua de nastere. Femeia spera sa stranga cel putin 10 mii de dolari. Cu acesti bani, ea vrea sa achite studiile fiului sau adoptiv. 

Gwynn a recunoscut ca timp de multi ani ea a pastrat aceste fotografii si cadouri, neindraznind sa le vanda, insa a decis ca acum este momentul potrivit pentru asta, deoarece numele lui Elon Musk este acum gasit in toate ziarele si revistele.

Drew Barrymore - acuzata in mediul online de rasism din cauza unui filmulet. Vezi care este motivul - VIDEO

Gwynn si Elon Musk au fost intr-o relatie cand erau studenti si invatau impreuna la Universitatea din Pennsylvania. In timpul relatiei lor, care a durat un an, ea a reusit sa o cunoasca pe mama lui, fratii si surorile lui si, de asemenea, sa afle totul despre planurile sale pentru crearea automobilelor electrice. 

Jennifer a spus ca relatia sa cu Elon a fost una frumoasa, insa ei ii lipsea romantismul. 

„Ne-am cunoscut in toamna anului 1994, cand traiam in acelasi camin pentru studenti. La inceput, am fost atrasa de natura lui timida. Pe atunci el era genul meu”, a spus ea pentru Daily Mail.

Gwynn a adaugat ca „ea mereu stia ca el va avea succes in viata”. 

„Era foarte concentrat pe studii si pe atunci el deja vorbea despre automobilele electrice. Avea planuri grandioase”. 

Ireland Baldwin, acuzata de fani ca a beneficiat de nepotism in cariera sa. Fiica lui Alec Baldwin a avut o reactie agresiva pe TikTok - VIDEO

Cu toate acestea, ea a mentionat ca el mereu avea nevoie de cineva, care il va sustine si il va sprijini. 

Jennifer si Elon s-au despartit la scurt timp dupa ce el s-a mutat in California in 1995. Jennifer a mers o data in vizita la el, si atunci el i-a spus ca trebuie sa se desparta de ea. 

„Faptul ca noi nu ne aflam alaturi fizic, a fost o mare problema pentru relatie, pentru ca el nu prea iubea sa vorbeasca la telefon. El spunea ca acesta este timp pierdut in zadar.

A fost greu, acest lucru cu siguranta nu era ceea ce si-ar fi dorit sa auda o fata de 20 de ani. Eram atat de indragostita de el”, a spus Gwynn. 

Gwynn a spus ca, desi ei nu au mai vorbit de zeci de ani, ea nu crede ca in prezent fostul sau iubit este multumit de viata lui. 

„Eu nu sunt de acord cu tot ce spune el acum. Nu vreau sa ma intelegeti gresit, el este genial. Pur si simplu eu cred ca el este in cautarea iubirii sau a afectiunii. Sunt increzuta ca lui nu-i pasa de ce spun eu acum, eu doar vreau ca el sa fie putin mai fericit. Eu cred ca el isi cauta fericirea. Eu personal sunt foarte fericita si nu stiu daca el poate spune acelasi lucru despre sine”. 

Hillary Clinton a recunoscut de ce a ramas cu Bill Clinton dupa ce acesta a inselat-o: „Ma intrebam ceea ce conta cel mai mult”

La scurt timp dupa ce s-a despartit de Jennifer, Elon s-a casatorit cu Justin, prima sa sotie, care i-a nascut cinci copii. Musk mai are doi copii de la Grimes si o pereche de gemeni de la o angajata din compania sa, care a nascut anul trecut. Astazi, Elon Musk este cel mai bogat om din lume, averea sa, potrivit Forbes, fiind de 262,9 miliarde de dolari. 

Articole din aceeasi categorie