26.08.2022
Sotia lui Kobe Bryant a dezvaluit ce va face cu banii castigati in urma procesului intentat dupa moartea sotului ei. Suma este uriasa

Vanessa Bryant, sotia regretatului jucator de baschet Kobe Bryant, care si-a pierdut viata in urma unui accident aviatic, a dezvaluit ce va face cu suma de 16 milioane de dolari primita ca daune pentru fotografiile cu sotul si fiica ei de la locul unde cei doi si-au pierdut viata.

Sotia lui Kobe Bryant a dat in judecata angajatii districtului Los Angeles, dupa ce acestia ar fi impartasit imagini grafice ale scenei accidentului cu persoane neautorizate. Kobe, fiica lor, Gianna, si alti sapte oameni au murit in accidentul de elicopter.

Atat Vanessa, cat si Chris Chester, a carui sotie, Sarah, si fiica lor de 13 ani, Payton, si-au pierdut viata in teribilul accident, au fost devastati cand au auzit ca imaginile circula pe internet si au initiat un proces pentru a remedia situatia. Vanessa a primit daune in valoare de 16 milioane de dolari, iar Chris a primit, la randul lui, 15 milioane de dolari.

Unul dintre prietenii printului Harry, dezvaluiri neasteptate: „A gasit in Meghan Markle o partenera de nadejde, e foarte fericit!”

Potrivit avocatului vaduvei lui Kobe, aceasta a decis sa doneze toata suma catre Fundatia Sportiva Mamba si Mambacita, pentru „a aduce o lumina asupra mostenirii lui Kobe si Gigi”, relateaza Los Angeles Times. Organizatia a fost infiintata de Kobe Bryant dupa retragerea sa in 2016, si ajuta cu bani si programe sportive tinerii sportivi din comunitatile defavorizate.

Dupa ce fotografiile de la locul prabusirii elicopterului au fost facute publice de catre adjunctii serifului din Los Angeles, Vanessa, in varsta de 40 de ani, a declarat ca a suferit atacuri de panica.

„Am iesit din casa si am fugit in alta parte, astfel incat fetele sa nu ma poata vedea. Am vrut sa fug si sa tip. Nu vreau sa vad niciodata aceste fotografii. Vreau sa-mi amintesc de sotul meu si de fiica mea asa cum erau”, a declarat Vanessa. Femeia sustine ca s-a simtit „orbita, devastata, ranita si tradata” atunci cand a aflat ca aceste fotografii au fost distribuite si traieste cu teama in fiecare zi ca aceste imagini ar putea aparea pe retelele sociale.

Ireland Baldwin, acuzata de fani ca a beneficiat de nepotism in cariera sa. Fiica lui Alec Baldwin a avut o reactie agresiva pe TikTok - VIDEO

Articole din aceeasi categorie